More

  Latest Posts

  Sato confirmat la Dale Coyne Racing cu RWR pentru 2022

  Takuma Sato, de două ori câștigător la Indianapolis 500, își va petrece cel de-al 13-lea sezon IndyCar la volanul unui Dale Coyne Racing cu Rick Ware Racing-Honda.

  Pilotul japonez în vârstă de 44 de ani, care a petrecut ultimele patru sezoane la Rahal Letterman Lanigan Racing și a obținut trei victorii, inclusiv cel de-al doilea triumf al echipei în Indy, va conduce locul 51 eliberat de Romain Grosjean, aflat la Andretti Autosport.

  După cum a raportat prima dată în septembrie, Coyne și Sato au negociat câteva luni, devenind din ce în ce mai serioși pe măsură ce discuțiile pilotului cu RLL s-au încheiat în impas.

  Coyne a vorbit atunci despre entuziasmul său față de perspectiva semnării lui Sato, comentând: „Cred că am condus mașini puternice în Indy de câțiva ani și am avut piloţi despre care credeam că le pot face dreptate… Dar, evident, este un lucru să crezi că băieții tăi pot câștiga pentru tine și încă un lucru să știi că ai un câștigător Indy 500 – un câștigător de două ori – în mașină. Takuma a câștigat Indy de două ori în patru ani! Asta este uriaș. Și cea mai recentă victorie a fost anul trecut.”

  În anunțul de astăzi, Coyne s-a entuziasmat: „Takuma a arătat că este unul dintre cei mai buni piloți care au concurat vreodată în seria NTT IndyCar. Câștigând faimosul Indianapolis 500 de două ori, așteptăm cu nerăbdare să concuram cu pachetul nostru de o mașină bună cu un pilot grozav în 500 anul viitor.

  Sato

  „Toți cei din echipa noastră îl salutăm pe foarte talentatul domn Sato în 2022”, a spus coproprietarul echipei Dale Coyne.

  Coproprietarul înregistrării, Rick Ware, a adăugat: „Sunt încântat că Takuma se alătură lui Dale Coyne Racing cu familia RWR pentru 2022. Experiența lui Takuma în sporturile cu motor este vastă, nu doar în Statele Unite, ci și în întreaga lume.

  „Cu experiența lui Takuma și cunoștințele vaste despre mașini, așteptăm cu nerăbdare să intensificăm programul și să avem un sezon de succes și poate chiar să adăugăm o altă victorie la Indianapolis 500 pe lista de realizări.”

  „Sunt extrem de încântat că am reușit să încheiem o înțelegere cu Dale, Rick și toată lumea de la Dale Coyne Racing”, a spus Sato. „Cu Honda ca parte integrantă a Dale Coyne Racing, mi s-a părut o potrivire excelentă. Echipa a demonstrat an de an că sunt foarte competitivi pe toate tipurile de circuite.

  „În special, viteza pe care a demonstrat-o echipa în ultimii ani la Indy 500 a fost foarte impresionantă. Abia aștept să lucrez cu noul meu mediu și abia aștept să încep.”

  Coechipierul lui Sato la Dale Coyne Racing va fi David Malukas, vicecampionul Indy Lights în 2021, iar confirmarea este de așteptat să vină în următoarele două săptămâni.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de IndyCar găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss