GP24 Media

LATEST POSTS

Sam Lowes obține pole-ul la Moto2 în Qatar

Moto2
Vizualizări: 10158

Sam Lowes continuă forma extraordinară din prima etapă și obține un pole position de senzație la clasa Moto2.

Sesiunea de calificări a clasei Moto2 a reprezentat un duel de la distanță între Sam Lowes și Remy Gardner. În cele din urmă, Lowes, învingătorul din prima etapă a avut sorți de izbândă. Britanicul și-a adjudecat pole-ul, cu un timp de referință semnat în 1:59.055.

Remy Gardner a sosit cu aproximativ o zecime și jumătate în urma lui Lowes și se va lansa din mijlocul primei linii de start. Cu o nevoie evoluție excelentă, Marco Bezzecchi a încheiat pe trei și completează astfel prima linie de start pentru cursa clasei intermediare de mâine seară.

Deși a semnat cel mai rapid tur după antrenamentele libere, Raul Fernandez s-a mulțumit cu al patrulea timp. Alături de el, în cea de-a doua linie a grilei de start vor mai lua loc mâine și Jake Dixon și Ai Ogura. Topul primilor zece clasați în calificările clasei Moto2 a fost completat, în ordine, Fabio di Giannantonio, Joe Roberts, Aron Canet și Augusto Fernandez.

Numai puțin de 14 piloți au fost în aceeași secundă, ultimii care au reușit acest lucru fiind Stefano Manzi, Albert Arenas, Nicolo Bulega și Cameron Beaubier. Bo Bendsneyder a completat topul primilor 15 clasați, în timp ce, printre primii douăzeci i-am mai regăsit, în ordine, pe Marcel Schrotter, Jorge Navarro, Celestino Vietti, Xavi Vierge și Tony Arbolino.

Thomas Luthi a dezamăgit din nou și va pleca abia de pe 21. În spatele său, Yari Montela, Somkiat Chantra și Lorenzo Dalla Porta au completat cea de-a opta linie a grilei de start, în timp ce, ultimii clasați au fost, în ordine, Lorenzo Baldassarri, Hector Garzo, Hafizh Syahrin și Tommaso Marcon.

Cursa clasei Moto2 din Qatar va avea loc mâine, 4 aprilie, începând cu ora 19:20.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES