More

  Latest Posts

  Sam Lowes obține pole-ul la Moto2 în Qatar

  Sam Lowes continuă forma extraordinară din prima etapă și obține un pole position de senzație la clasa Moto2.

  Sesiunea de calificări a clasei Moto2 a reprezentat un duel de la distanță între Sam Lowes și Remy Gardner. În cele din urmă, Lowes, învingătorul din prima etapă a avut sorți de izbândă. Britanicul și-a adjudecat pole-ul, cu un timp de referință semnat în 1:59.055.

  Remy Gardner a sosit cu aproximativ o zecime și jumătate în urma lui Lowes și se va lansa din mijlocul primei linii de start. Cu o nevoie evoluție excelentă, Marco Bezzecchi a încheiat pe trei și completează astfel prima linie de start pentru cursa clasei intermediare de mâine seară.

  Deși a semnat cel mai rapid tur după antrenamentele libere, Raul Fernandez s-a mulțumit cu al patrulea timp. Alături de el, în cea de-a doua linie a grilei de start vor mai lua loc mâine și Jake Dixon și Ai Ogura. Topul primilor zece clasați în calificările clasei Moto2 a fost completat, în ordine, Fabio di Giannantonio, Joe Roberts, Aron Canet și Augusto Fernandez.

  Numai puțin de 14 piloți au fost în aceeași secundă, ultimii care au reușit acest lucru fiind Stefano Manzi, Albert Arenas, Nicolo Bulega și Cameron Beaubier. Bo Bendsneyder a completat topul primilor 15 clasați, în timp ce, printre primii douăzeci i-am mai regăsit, în ordine, pe Marcel Schrotter, Jorge Navarro, Celestino Vietti, Xavi Vierge și Tony Arbolino.

  Thomas Luthi a dezamăgit din nou și va pleca abia de pe 21. În spatele său, Yari Montela, Somkiat Chantra și Lorenzo Dalla Porta au completat cea de-a opta linie a grilei de start, în timp ce, ultimii clasați au fost, în ordine, Lorenzo Baldassarri, Hector Garzo, Hafizh Syahrin și Tommaso Marcon.

  Cursa clasei Moto2 din Qatar va avea loc mâine, 4 aprilie, începând cu ora 19:20.

  Sursa: GP24

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss