GP24 Media

LATEST POSTS

S-a atins limita de înscrieri pentru deschiderea sezonului de la Monte-Carlo

Vizualizări: 10119

Runda de deschidere a Campionatului Mondial de Raliuri din sezonul viitor, la Rallye Monte-Carlo (21-24 ianuarie), a atins limita maximă de intrări înainte de data de închidere.

Întrucât înregistrările vor fi închise vineri (18 decembrie) la miezul nopții, organizatorul Automobile Club de Monaco a primit mai mult de 90 de înregistrări, inclusiv trimiteri la categoria principală World Rally Car de la Hyundai Motorsport, Toyota Gazoo Racing și M-Sport Ford.

Campionul actual al producătorilor, Hyundai, i-a înscris pe Ott Tänak, Thierry Neuville și Dani Sordo în i20-uri. Intrarea în patru mașini a Toyota îi prezintă pe campionul mondial Sébastien Ogier, Elfyn Evans, Kalle Rovanperä și Takamoto Katsuta în mașinile Yaris.

Ford M-Sport a intrat cu două Fiestas, ambele echipaje urmând să fie confirmate la începutul lunii ianuarie. Pierre-Louis Loubet este, de asemenea, listat într-un i20 cu participare privată.

Există o intrare puternică WRC2. Andreas Mikkelsen și Marco Bulacia, care a absolvit o campanie WRC3 anul acesta, sunt înscriși cu Skoda Fabia, cu două Citroën C3 pentru Sean Johnston și Eric Camilli.

Oliver Solberg își va face debutul Hyundai într-un i20 R5, fostul pilot Hyundai, Nikolay Gryazin, rulează un Volkswagen Polo și M-Sport Ford a înscris o Fiesta, fără a confirma echipajul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Nouă înregistrări au fost primite în WRC3. Cel mai cunoscut este fostul pilot Hyundai, Kevin Abbring, într-un Polo, în timp ce fostul concurent Junior WRC, Tom Williams, urcă un nivel într-o Fiesta.

În cinci Fabias sunt înscrise de Fabrizio Arengi Bentivoglio, Cedric De Cecco, Cedric Cherain, Johannes Keferböck și Miguel Diaz Aboitiz. Nicolas Ciamin și Giacomo Ernesto Ogliari vor conduce C3-uri.

Lista completă de intrări va fi publicată pe 11 ianuarie. Organizatorii au confirmat, de asemenea, modificările itinerariului pentru a se conforma reglementărilor Covid-19 privind stingerea(ora limită) în Franța.

Ziua de deschidere de joi începe mai devreme în după-amiaza, înainte de două etape în departamentele Hautes-Alpes și Isère. Sâmbăta cuprinde o cursă dublă prin La Bréole – Selonnet, care va pregăti Saint Clément – Freissinières, înainte de lunga călătorie spre sud până la Monaco, pentru ultima oprire peste noapte. Cele 15 etape acoperă 279,88 km. Shakedown-ul de joi dimineață de la marginea orașului gazdă, Gap a fost, de asemenea, eliminat din program.

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES