More

  Latest Posts

  S-a atins limita de înscrieri pentru deschiderea sezonului de la Monte-Carlo

  Runda de deschidere a Campionatului Mondial de Raliuri din sezonul viitor, la Rallye Monte-Carlo (21-24 ianuarie), a atins limita maximă de intrări înainte de data de închidere.

  Întrucât înregistrările vor fi închise vineri (18 decembrie) la miezul nopții, organizatorul Automobile Club de Monaco a primit mai mult de 90 de înregistrări, inclusiv trimiteri la categoria principală World Rally Car de la Hyundai Motorsport, Toyota Gazoo Racing și M-Sport Ford.

  Campionul actual al producătorilor, Hyundai, i-a înscris pe Ott Tänak, Thierry Neuville și Dani Sordo în i20-uri. Intrarea în patru mașini a Toyota îi prezintă pe campionul mondial Sébastien Ogier, Elfyn Evans, Kalle Rovanperä și Takamoto Katsuta în mașinile Yaris.

  Ford M-Sport a intrat cu două Fiestas, ambele echipaje urmând să fie confirmate la începutul lunii ianuarie. Pierre-Louis Loubet este, de asemenea, listat într-un i20 cu participare privată.

  Există o intrare puternică WRC2. Andreas Mikkelsen și Marco Bulacia, care a absolvit o campanie WRC3 anul acesta, sunt înscriși cu Skoda Fabia, cu două Citroën C3 pentru Sean Johnston și Eric Camilli.

  Oliver Solberg își va face debutul Hyundai într-un i20 R5, fostul pilot Hyundai, Nikolay Gryazin, rulează un Volkswagen Polo și M-Sport Ford a înscris o Fiesta, fără a confirma echipajul.

  Nouă înregistrări au fost primite în WRC3. Cel mai cunoscut este fostul pilot Hyundai, Kevin Abbring, într-un Polo, în timp ce fostul concurent Junior WRC, Tom Williams, urcă un nivel într-o Fiesta.

  În cinci Fabias sunt înscrise de Fabrizio Arengi Bentivoglio, Cedric De Cecco, Cedric Cherain, Johannes Keferböck și Miguel Diaz Aboitiz. Nicolas Ciamin și Giacomo Ernesto Ogliari vor conduce C3-uri.

  Lista completă de intrări va fi publicată pe 11 ianuarie. Organizatorii au confirmat, de asemenea, modificările itinerariului pentru a se conforma reglementărilor Covid-19 privind stingerea(ora limită) în Franța.

  Ziua de deschidere de joi începe mai devreme în după-amiaza, înainte de două etape în departamentele Hautes-Alpes și Isère. Sâmbăta cuprinde o cursă dublă prin La Bréole – Selonnet, care va pregăti Saint Clément – Freissinières, înainte de lunga călătorie spre sud până la Monaco, pentru ultima oprire peste noapte. Cele 15 etape acoperă 279,88 km. Shakedown-ul de joi dimineață de la marginea orașului gazdă, Gap a fost, de asemenea, eliminat din program.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss