GP24 Media

LATEST POSTS

Rovanpera va efectua primul test de anvelope Pirelli pentru WRC în timpul sezonului.

Rovanpera
Vizualizări: 19376

Kalle Rovanpera, pilotul echipei Toyota Gazoo Racing, va efectua săptămâna aceasta, în Croația, primul test de anvelope Pirelli din Campionatul Mondial de Raliuri din timpul sezonului.

Echipa japoneză a fost desemnată aleatoriu de către FIA pentru a efectua testul de trei zile pe drumurile asfaltate din Croația, liderul campionatului, Kalle Rovanpera, urmând să completeze kilometrajul. Acesta este primul din cele trei teste Pirelli din timpul sezonului, celelalte ieșiri urmând să fie efectuate de M-Sport Ford și Hyundai Motorsport.

Rovanpera

Pirelli va folosi acest test pentru a dezvolta pneurile sale de asfalt cu compoziție dură, Kalle Rovanpera fiind așteptat să parcurgă 200 de kilometri de rulare cu Toyota Gazoo Racing Yaris, începând de joi. Producătorul italian de anvelope a fost nevoit să modifice construcția pneurilor sale pentru 2022, ca urmare a introducerii unor mașini mai grele, conform noului regulament hibrid Rally1.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Obiectivul testului din Croația este de a verifica modul în care trebuie să evoluăm anvelopa hard în conformitate cu dezvoltarea noilor mașini hibride, care sunt mai grele și mai puternice decât generația anterioară, deci potențial mai solicitante pentru anvelope”, a declarat Terenzio Testoni, managerul activității de raliuri a Pirelli.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Pentru a înțelege acest lucru, vom testa noile pneuri cu ajutorul inginerilor Toyota Gazoo Racing și, bineînțeles, al lui Kalle Rovanpera, care s-a dovedit deja a fi un pilot de teste excelent în trecut”. Testarea pneurilor urmează după o serie de teste pre-eveniment în Croația în această săptămână, în timp ce echipele WRC se pregătesc pentru Raliul Croației, care va găzdui a treia etapă a campionatului în perioada 21-24 aprilie.

Elfyn Evans de la Toyota s-a alăturat echipei Rovanpera pentru un test pre-eveniment la începutul acestei săptămâni, în timp ce Esapekka Lappi și Takamoto Katsuta se vor alătura echipei astăzi și mâine. În afară de teste, s-a confirmat că Evans va participa la evenimentul McRae Rally Challenge de la Knockhill din iulie, unde va conduce o selecție de mașini clasice de raliu Toyota.

Rovanpera

Cea de-a doua ediție a McRae Rally Challenge va sărbători faimoasa dinastie a familiei McRae de raliuri. Evans va fi în acțiune alături de tatăl său Gwyndaf, câștigător al Campionatului Britanic de Raliuri (BRC) din 1996, care va pilota un Ford Escort Mk2 în raliul pe etape din cadrul reuniunii și se va reuni cu MG ZR-ul pe care l-a condus în BRC în perioada 2002-2003.

M-Sport Ford a fost, de asemenea, în acțiune în Croația în această săptămână, Craig Breen, Gus Greensmith, Adrien Fourmaux și Pierre-Louis Loubet bucurându-se fiecare de o zi de alergare la bordul unui Ford Puma Rally1. Hyundai Motorsport și-a încheiat luni testul pre-eveniment cu Oliver Solberg, după ieșirile lui Thierry Neuville și Ott Tanak.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Rally Fans Romania
Sponsor: Pirelli Motorsport

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES