More

  Latest Posts

  Rovanperä – Nu am simțit niciodată că trebuie să-mi asum riscuri

  Kalle Rovanperä recunoaște că a fost surprins de faptul că nu a trebuit să-și asume riscuri ciudate pentru a câștiga Raliul Suediei de weekendul trecut.

  După ce a preluat conducerea pentru a doua oară sâmbătă dimineață, pilotul Toyota Gazoo Racing, Kalle Rovanperä, a respins provocarea coechipierului Elfyn Evans pe drumurile extrem de rapide din regiunea Västerbotten pentru a-și asigura a treia victorie în Campionatul Mondial de Raliuri FIA. Înainte de start, mai mulți piloți au prezis că acesta ar putea fi cel mai rapid eveniment WRC din toate timpurile. În cele din urmă, tocmai s-a strecurat în top 20 al tuturor timpurilor, cu o medie de 121,5 km/h, iar finlandezul în vârstă de 21 de ani a spus că nu a simțit niciodată că trebuie să parieze pentru a-și proteja avantajul.

  Întrebat dacă este la limită, Rovanperä a spus: „Aș spune că în unele locuri am fost, dar surprinzător a fost un ritm destul de bun tot weekendul. Nu aveam nevoie să depășesc limita, nu am simțit în niciun moment că trebuie să fac ceva nebunesc, așa că a fost un pic o surpriză chiar și pentru mine.

  Kalle Rovanperä

  „În afară de asta, avem întotdeauna mici momente ici și colo în care ești puțin peste limită. Dar tot weekendul nu am făcut greșeli mari și sunt foarte fericit pentru asta.” Raliul a fost cea mai nordică întâlnire WRC cu Suedia de până acum, mutarea la Umeä asigurând condițiile ideale de zăpadă și gheață pentru care organizatorii tânjeau în locația sa anterioară din Värmland.

  Schimbarea a găsit favoarea lui Rovanperä. „Desigur, este întotdeauna bine că am avut condiții adecvate de zăpadă pentru raliul de iarnă, așa că a fost bine că venim puțin mai spre nord”, a spus el. „În general, etape foarte rapide, unele dintre ele au fost un pic prea rapide în unele secțiuni, dar în afară de asta, aș spune etape frumoase și un raliu dificil.”

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiți AICI!

  Sursa: WRC

  Photocredit: WRC


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss