More

  Latest Posts

  Rovanperä merge la Drift în așteptarea repornirii WRC.

  Un al treilea și două al cincilea locuri sunt rezultatele pe care Kalle Rovanperä le are până acum în Campionatul Mondial de Raliuri FIA. Pandemia Coronavirus a oprit sezonul de raliuri, iar finlandezul este dornic să revină pe etape.

  Începând cu 15 martie, sezonul WRC a rămas nemișcat, competițiile de la Monte Carlo, Suedia și Mexic au fost decise înainte ca pandemia coronavirusului să oprească seria. Pentru Rovanperä, cel mai bun rezultat al său până acum a fost locul trei pe probe speciale pline de noroi din Suedia, Câștigarea Power Stage și primul podium este punctul culminant al sezonului de până acum pentru tânărul de 19 ani.

  „A fost un început de sezon reușit, a fost perfect în regulă, dar nu avem cu adevărat nimic de făcut și acesta este cazul pentru tuturor, începe să devină plictisitor”, Rovanperä a declarat pentru publicația finlandeză STT într-un interviu.

  „Am condus inteligent și rezultatele au fost și bune. Nu am făcut nimic stupid deloc. Este important să o luați cu ușurință. Este cel mai important. Este important pentru mine că, cariera mea a început atât de puternic „,

  Rovanpera3

  Intenția a fost inițial să o iau ușor la începutul sezonului și apoi să pot merge mai tare la runda finlandeză a WRC, dar din cauza pandemiei, toate planurile au fost rescrise. În absența unui raliu adecvat, Rovanperä a păstrat în schimb o altă formă de curse, el participă în prezent la Drift în Finlanda în clasa amatorilor.

  „Am fost implicat în asta și este distractiv să am timp pentru asta. De asemenea, am reușit să mă antrenez psihic”, continuă Rovanperä. „Din cauza situației corona, acum trebuie să-mi revizuiesc planul pentru restul sezonului. Trebuie să merg la fel ca și înainte de oprirea sezonului – calm și senzațional. ”

  Rovanpera2

  Următoarea rundă din calendar, care nu a fost inhibată sau avansată, este Raliul Safari din Kenya, care este programat să aibă loc la jumătatea lunii iulie. După aceea, raliul din țara sa natală, din regiunea Jyväskylä v-a fi în etapa următoare.

  Conform planurilor inițiale, raliul din Jyväskylä va fi organizat în perioada 6-9 august și este în prezent în afara restricțiilor publice ale guvernului. Interzicerea organizării de evenimente pentru mai mult de 500 de persoane este valabilă până la sfârșitul lunii iulie.

  „Este destul de dificil, având în vedere raliul din Finlanda. Sper că putem concura acolo, asta ar fi punctul culminant al sezonului pentru mine. Dar rămân multe semne de întrebare. ” A adăugat Rovanperä. Guvernul finlandez va anunța noile restricții la jumătatea lunii iunie, altfel dacă raliul va fi amânat. Se discută despre o nouă dată în septembrie sau octombrie.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss