GP24 Media

LATEST POSTS

Romano Fenati pune punct carierei

Vizualizări: 9075

Controversa de la Misano i-a adus doar belele lui Fenati: pe langa cele 2 etape de suspendare primite, Marinelli Snipers, echipa care l-a “resuscitat” in 2017, nu l-a mai iertat pe italian si i-a reziliat contractul.

Forward Racing, cealalta “componenta” a scandalului si in acelasi timp
echipa cu care Romano avea un contract pentru 2019, a anulat intelegerea din cauza gestului italianului.

Toate astea, plus declaratiile fara retineri ale greilor MotoGP-ului, l-
au adus pe Fenati in ipostaza de a-si anunta retragerea din motociclism la doar 22 de ani.

Totusi, “Fenny” nu va sta linistit pentru multa vreme: pe langa plangerea penala pe care o are de la Forward Racing pentru “tentativa de omor”, italianul va fi chemat de federatia internationala de motociclism la sediul din Mies pentru a se discuta episodul neplacut.

Foto – Autosport

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES