Latest Posts

Romain Grosjean a încheiat cu bine primul test din IndyCar

Vizualizări: 13920

La doar două luni distanță după accidentul înfiorător din Bahrain, Romain Grosjean a revenit la volanul unui monopost. De această dată, francezul a pilotat noua sa mașină cu care va concura în sezonul 2021 din IndyCar, alături de echipa Dale Coyne Racing.

Grosjean a debutat cu stângul, ieșind în decor. Cu toate acestea, incidentul nu a fost foarte serios și acesta a reușit să continue ziua de teste de pe circuitul Barber Motorsports Park. Alături de pilotul francez, alți 12 piloți au luat parte la testul privat de pe circuitul din Alabama.

“A fost totul normal. M-am simțit foarte bine încă de la început. E o mașină diferită, cu un mod diferit de pilotaj.” a comentat Grosjean. Francezul a discutat apoi și despre ieșirea în decor din debutul testului. “Am abordat prea rapid primul viraj. Am încercat să frânez, dar din cauza vitezei, am ieșit în decor.” a continuat fostul pilot Haas.

“Trebuie doar să mă obișnuiesc cu noua mașină. Îmi amintește despre momentul când am sărit de la Formula Renault la Formula 3 și GP2.” a continuat Grosjean. “Cred că cu cât testez mai mult, cu atât mai bine va fi. Așadar aștept cu mare interes următoarele teste și prima cursă din aprilie.” a continuat francezul.

Înaintea debutului din Indycar, Grosjean va mai avea participa la un test, organizat la Laguna Seca. Apoi, pe 18 aprilie, francezul va debuta în IndyCar, cu ocazia primei etape din 2021, pe același Barber Motorsports Park unde a efectuat primul test.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Motorsport Week
Photocredit: Motorsport Week
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Week

Latest Posts

Don't Miss