More

  Latest Posts

  Romain Grosjean a încheiat cu bine primul test din IndyCar

  La doar două luni distanță după accidentul înfiorător din Bahrain, Romain Grosjean a revenit la volanul unui monopost. De această dată, francezul a pilotat noua sa mașină cu care va concura în sezonul 2021 din IndyCar, alături de echipa Dale Coyne Racing.

  Grosjean a debutat cu stângul, ieșind în decor. Cu toate acestea, incidentul nu a fost foarte serios și acesta a reușit să continue ziua de teste de pe circuitul Barber Motorsports Park. Alături de pilotul francez, alți 12 piloți au luat parte la testul privat de pe circuitul din Alabama.

  “A fost totul normal. M-am simțit foarte bine încă de la început. E o mașină diferită, cu un mod diferit de pilotaj.” a comentat Grosjean. Francezul a discutat apoi și despre ieșirea în decor din debutul testului. “Am abordat prea rapid primul viraj. Am încercat să frânez, dar din cauza vitezei, am ieșit în decor.” a continuat fostul pilot Haas.

  “Trebuie doar să mă obișnuiesc cu noua mașină. Îmi amintește despre momentul când am sărit de la Formula Renault la Formula 3 și GP2.” a continuat Grosjean. “Cred că cu cât testez mai mult, cu atât mai bine va fi. Așadar aștept cu mare interes următoarele teste și prima cursă din aprilie.” a continuat francezul.

  Înaintea debutului din Indycar, Grosjean va mai avea participa la un test, organizat la Laguna Seca. Apoi, pe 18 aprilie, francezul va debuta în IndyCar, cu ocazia primei etape din 2021, pe același Barber Motorsports Park unde a efectuat primul test.

   

  Sursa: Motorsport Week

  Photocredit: Motorsport Week


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss