GP24 Media

LATEST POSTS

Romain Grosjean a încheiat cu bine primul test din IndyCar

Vizualizări: 13493

La doar două luni distanță după accidentul înfiorător din Bahrain, Romain Grosjean a revenit la volanul unui monopost. De această dată, francezul a pilotat noua sa mașină cu care va concura în sezonul 2021 din IndyCar, alături de echipa Dale Coyne Racing.

Grosjean a debutat cu stângul, ieșind în decor. Cu toate acestea, incidentul nu a fost foarte serios și acesta a reușit să continue ziua de teste de pe circuitul Barber Motorsports Park. Alături de pilotul francez, alți 12 piloți au luat parte la testul privat de pe circuitul din Alabama.

“A fost totul normal. M-am simțit foarte bine încă de la început. E o mașină diferită, cu un mod diferit de pilotaj.” a comentat Grosjean. Francezul a discutat apoi și despre ieșirea în decor din debutul testului. “Am abordat prea rapid primul viraj. Am încercat să frânez, dar din cauza vitezei, am ieșit în decor.” a continuat fostul pilot Haas.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“Trebuie doar să mă obișnuiesc cu noua mașină. Îmi amintește despre momentul când am sărit de la Formula Renault la Formula 3 și GP2.” a continuat Grosjean. “Cred că cu cât testez mai mult, cu atât mai bine va fi. Așadar aștept cu mare interes următoarele teste și prima cursă din aprilie.” a continuat francezul.

Înaintea debutului din Indycar, Grosjean va mai avea participa la un test, organizat la Laguna Seca. Apoi, pe 18 aprilie, francezul va debuta în IndyCar, cu ocazia primei etape din 2021, pe același Barber Motorsports Park unde a efectuat primul test.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa: Motorsport Week
Photocredit: Motorsport Week
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES