More

  Latest Posts

  Rins se aștepta să se prăbușească în finala MotoGP în timp ce lupta pentru victorie

  Alex Rins de la Suzuki spune că „se aștepta” la accidentul său de la Marele Premiu din Valencia în timp ce lupta pentru victorie.

  Spaniolul a alergat bine în fazele de deschidere ale finalei de duminică de pe Circuitul Ricardo Tormo, Rins urcând pe locul al doilea în turul șase, când a împărțit Ducati-urile lui Jorge Martin de la Pramac și eventualul câștigător Francesco Bagnaia.

  Bagnaia l-a retrogradat pe Rins aproape imediat, dar pilotul Suzuki a păstrat legătura cu duo-ul lider, în timp ce primii trei s-au desprins.

  Dar Rins s-a prăbușit la Virajul 6, pe stânga, în turul 11, despre care spune că a fost datorat faptului că a ratat trasa ideală.

  „Cursă cu ghinion la Valencia, cu siguranță”, a spus Rins. „E mare păcat să termin sezonul așa, pentru că ritmul era acolo.

  “Am făcut o greșeală. Eram puțin pe linie, eram puțin lat. Înainte de accident mă așteptam la asta pentru că nu eram pe trasa bună.

  alex rins team suzuki motogp c 1

  „Dar asta e tot. Adică, a fost destul de greu în spatele lui Pecco și Martin.

  „Dar să terminăm acest sezon și să mergem la testul de la Jerez să încercăm o nouă motocicletă și să vedem dacă ne putem lupta anul viitor”.

  Aceasta a marcat al cincilea accident de cursă al lui Rins în acest sezon, toate acestea petrecându-se în timp ce el alerga în poziții puternice.

  Întrebat ce ar putea face în timpul iernii pentru a eradica acest lucru din jocul său pentru 2022, Rins a spus: „Ei bine, important este că analizăm accidentul și am descoperit de ce m-am prăbușit.

  „Să vedem. Să învățăm multe din acest an pentru a trece la următorul.

  “Nu eram pe trasa corectă. Presiunea frânei a fost bună, dar aveam ceva mai mult unghi.”

  Rins încheie sezonul 2021 pe locul 13 în clasament, cu doar 99 de puncte, după ce a obținut un singur podium pe tot parcursul anului – un P2 la GP-ul Marii Britanii.

  După ce a câștigat campionatul în 2020, Suzuki a ieșit din ultimul sezon fără o victorie pentru niciunul dintre pilotii săi, campionul mondial Joan Mir având șase apariții pe podium.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss