More

  Latest Posts

  Rins se aștepta să se prăbușească în finala MotoGP în timp ce lupta pentru victorie

  Alex Rins de la Suzuki spune că „se aștepta” la accidentul său de la Marele Premiu din Valencia în timp ce lupta pentru victorie.

  Spaniolul a alergat bine în fazele de deschidere ale finalei de duminică de pe Circuitul Ricardo Tormo, Rins urcând pe locul al doilea în turul șase, când a împărțit Ducati-urile lui Jorge Martin de la Pramac și eventualul câștigător Francesco Bagnaia.

  Bagnaia l-a retrogradat pe Rins aproape imediat, dar pilotul Suzuki a păstrat legătura cu duo-ul lider, în timp ce primii trei s-au desprins.

  Dar Rins s-a prăbușit la Virajul 6, pe stânga, în turul 11, despre care spune că a fost datorat faptului că a ratat trasa ideală.

  „Cursă cu ghinion la Valencia, cu siguranță”, a spus Rins. „E mare păcat să termin sezonul așa, pentru că ritmul era acolo.

  “Am făcut o greșeală. Eram puțin pe linie, eram puțin lat. Înainte de accident mă așteptam la asta pentru că nu eram pe trasa bună.

  Rins

  „Dar asta e tot. Adică, a fost destul de greu în spatele lui Pecco și Martin.

  „Dar să terminăm acest sezon și să mergem la testul de la Jerez să încercăm o nouă motocicletă și să vedem dacă ne putem lupta anul viitor”.

  Aceasta a marcat al cincilea accident de cursă al lui Rins în acest sezon, toate acestea petrecându-se în timp ce el alerga în poziții puternice.

  Întrebat ce ar putea face în timpul iernii pentru a eradica acest lucru din jocul său pentru 2022, Rins a spus: „Ei bine, important este că analizăm accidentul și am descoperit de ce m-am prăbușit.

  „Să vedem. Să învățăm multe din acest an pentru a trece la următorul.

  “Nu eram pe trasa corectă. Presiunea frânei a fost bună, dar aveam ceva mai mult unghi.”

  Rins încheie sezonul 2021 pe locul 13 în clasament, cu doar 99 de puncte, după ce a obținut un singur podium pe tot parcursul anului – un P2 la GP-ul Marii Britanii.

  După ce a câștigat campionatul în 2020, Suzuki a ieșit din ultimul sezon fără o victorie pentru niciunul dintre pilotii săi, campionul mondial Joan Mir având șase apariții pe podium.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Motorsport Network

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss