More

  Latest Posts

  Retrospectiva etapei de Viteza in Coasta 2-Sugas Bai

  In acest weekend stațiunea turistica Sugas Bai, mai precis drumul dintre Sfantu Gheorghe și stațiune a fost presărat cu multa adrenalina în sunetul motoarelor puternice. O alta etapa de Viteza in Coasta 2 a avut loc în acest weekend, adunând la start un număr de peste 20 de participanți, unii dintre ei aflându-se la prima experienta de acest fel.

  Organizat de Clubul Sportiv Auto Crono sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv, evenimentul a debutat  cu recunoasteril traseului, încheind cu cele doua manșe de concurs ce au stabilit și podiumurile acestei etape.

  Din păcate evenimentele neplăcute nu au întârziat sa apară, Bogdan Duma dar și Alexandru Szep având doua ieșiri în decor destul de violente,vremea punând probleme în mansele de concurs.Sergiu Rogozan s-a impus în aceasta etapa, reușind sa ocupe primul loc în clasamentul general. „Nu am avut nici un target stabilit pentru aceasta etapa, fiind prima pentru mine din acest an, am plecat de acasa cu gandul de a ma distra maxim pe un traseu care imi place mult, fiind unul de viteza cu multe viraje mascate. Spre surpinderea mea am reusit un rezultat excelent dar neasteptat, poate de asta bucuria a fost si mai mare.”, locul doi a fost obținut de Bogdan Popescu, podiumul fiind încheiat de pilotul Călin Paraschiv. Pilotii s-au putut bucura de un traseu rapid dar tot odată tehnic, vremea făcându-i sa își schimbe strategia de atac al timpilor.”Traseul a fost foarte bun pentru a ma acomoda cu noua masina si pentru a face testele necesare. Si a mai reprezentat un bun antrenament pentru etapa de la Rasnov. Traseu tehnic dar si cu paliere de viteza, organizare buna și oameni frumoși.”, ne-a declarat Andrei Petrescu, pilotul clasei 3.

  Următoarea etapa din acest campionat se va desfășura la Râșnov în weekend-ul 31iulie-1august, fiind etapa comuna.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss