More

  Latest Posts

  Red Bull Racing nu va aduce update-uri majore la Imola

  După ce au ratat la mustață victoria în Bahrain, cei de la Red Bull Racing au anunțat că nu vor aduce nici un update pentru următoarea cursă, programată să se desfășoare la mijlocul lunii aprilie, la Imola.

  Evoluția excelentă din Bahrain face ca echipa austriacă să nu aducă nici un update nou pentru Imola. Astfel, Red Bull Racing va ataca prima etapă europeană din 2021 cu setări similare cu cele folosite în prima etapă din Bahrain, acolo unde, Max Verstappen a încheiat pe locul secund, în timp ce, Sergio Perez a terminat pe cinci.

  Acest fapt a fost confirmat și de Helmut Marko. Oficialul echipei austriece a fost tranșant, afirmând că Red Bull Racing va aduce primele update-uri la Portimao, gazda celei de-a treia etape din 2021.

  Red Bull

  Red Bull Racing va concura în aproximativ două săptămâni cu aproximativ aceeași mașină ca în Bahrain. Dacă nu vom repeta greșelile făcute săptămâna trecută în Bahrain, atunci va fi bine pentru noi. Primele update-uri majore vor apărea în cea de-a treia etapă, cea de la Portimao.” a declarat Helmut Marko pentru F1 Insider.

  Red Bull Racing ocupă locul al doilea în clasamentul constructorilor, grație evoluțiilor excelente ale lui Max Verstappen și Sergio Perez din etapa inaugurală din Bahrain. De altfel, Max Verstappen a fost în centrul atenției după ce a fost implicat într-o bătălie foarte intensă cu Lewis Hamilton.

  Următoarea întâlnire cu echipa austriacă va avea loc în weekendul 16-18 aprilie, cu prilejul primului GP european, la Imola.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: F1 Insider

  Photocredit: Red Bull Pool Content


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss