More

  Latest Posts

  Razlan Razali abia așteaptă să colaboreze cu Valentino Rossi

   

  După 15 sezoane petrecute în două mandate alături de echipa de uzină, Yamaha, Valentino Rossi va face pasul către Petronas Yamaha pentru 2021. Pilotul italian va fi prezent mâine, 1 martie, la prezentarea echipei pentru noul sezon într-un eveniment online.

  Despre venirea lui Valentino Rossi a vorbit pe scurt și Razlan Razali, omul din spatele proiectului Petronas Yamaha. Malaezianul a pornit proiectul din MotoGP în 2019, atunci când i-a adus în cadrul echipei pe Franco Morbidelli și Fabio Quartararo.

  În 2020, Petronas Yamaha a câștigat cinci din cele 14 etape ale unui sezon scurtat în mod dramatic de pandemia cu Coronavirus. Din păcate, echipa malaeziană a ratat aproape titlurile, consolându-se doar cu titlul de cea mai bună echipă independentă din motomondial.

  “Valentino Rossi este o legendă a motociclismului și ne bucurăm nespus că am reușit să-l aducem în cadrul echipei noastre. Abia aștept să lucrăm împreună!” a declarat succint Razali în cadrul unui videoclip postat de echipa Petronas Yamaha înaintea prezentării oficiale de luni.

  Pentru 2021, Petronas Yamaha va miza pe serviciile lui Franco Morbidelli și Valentino Rossi, într-un line up eminamente italian.

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: Auto Motori News


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss