GP24 Media

LATEST POSTS

Razlan Razali abia așteaptă să colaboreze cu Valentino Rossi

Vizualizări: 17416

 

După 15 sezoane petrecute în două mandate alături de echipa de uzină, Yamaha, Valentino Rossi va face pasul către Petronas Yamaha pentru 2021. Pilotul italian va fi prezent mâine, 1 martie, la prezentarea echipei pentru noul sezon într-un eveniment online.

Despre venirea lui Valentino Rossi a vorbit pe scurt și Razlan Razali, omul din spatele proiectului Petronas Yamaha. Malaezianul a pornit proiectul din MotoGP în 2019, atunci când i-a adus în cadrul echipei pe Franco Morbidelli și Fabio Quartararo.

În 2020, Petronas Yamaha a câștigat cinci din cele 14 etape ale unui sezon scurtat în mod dramatic de pandemia cu Coronavirus. Din păcate, echipa malaeziană a ratat aproape titlurile, consolându-se doar cu titlul de cea mai bună echipă independentă din motomondial.

“Valentino Rossi este o legendă a motociclismului și ne bucurăm nespus că am reușit să-l aducem în cadrul echipei noastre. Abia aștept să lucrăm împreună!” a declarat succint Razali în cadrul unui videoclip postat de echipa Petronas Yamaha înaintea prezentării oficiale de luni.

Pentru 2021, Petronas Yamaha va miza pe serviciile lui Franco Morbidelli și Valentino Rossi, într-un line up eminamente italian.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: Auto Motori News
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES