Latest Posts

Raul Fernandez încheie în frunte prima zi la Moto2

Vizualizări: 14739

Raul Fernandez a fost cel mai rapid pilot în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la clasa Moto2. Debutantul spaniol a încheiat ziua cu cel mai rapid tur cronometrat la categoria intermediară.

Dacă prima sesiune de antrenamente libere a clasei Moto2 a fost o afacere italiană, situația s-a modificat radical în FP2. Raul Fernandez a fost de departe cel mai rapid pilot la categoria intermediară. Ibericul, pilot al echipei Red Bull Ajo, a semnat un fastest lap în 1:58.041, fiind cu peste jumătate de secundă mai rapid decât Fabio di Giannantonio.

Italianul nu a avut nici o replică pentru turul excepțional scos de Fernandez și a fost nevoit să se mulțumească cu locul secund în sesiunea de seară. Red Bull KTM Ajo a avut motive duble de sărbătorit, căci Remy Gardner a completat podiumul celui de-al doilea antrenament liber din Qatar.

În spatele australianului, Marco Bezzecchi și Joe Roberts au completat top cinciul sesiunii. Ai Ogura a continuat forma excelentă de după-amiază și a replicat rezultatul din FP1, prin clasarea pe locul al șaselea. Printre primii zece clasați în FP2, i-am mai regăsit, în ordine, pe Sam Lowes, Celestino Vietti, Marcel Schrotter și Nicolo Bulega.

Stefano Manzi a încheiat pe 11, în timp ce, Aron Canet nu a mai etalat același ritm bun din FP1 și s-a clasat abia pe 12. Augusto Fernandez și-a îmbunătățit puțin rezultatul din FP1, dar rămâne în continuare mult în urma lui Sam Lowes. Spaniolul s-a clasat pe 13, fiind urmat de Cameron Beaubier și Xavi Vierge, cei doi completând de altfel topul primilor 15 clasați din FP2.

La capitolul dezamăgiri, trecem în revistă numele lui Jorge Navarro (P17), Thomas Luthi (P19), Tony Arbolino (P21), Albert Arenas (P24), Lorenzo Baldassarri (P26) și Hafizh Syahrin (P27). Un amănunt remarcabil a fost ecartul dintre piloți, acesta crescând față de FP1. În continuare, Tomasso Marcon este singurul pilot care nu se regăsește nicicum, italianul fiind din nou clasat pe ultimul loc.

Acțiunea clasei Moto2 va continua mâine după-amiază, cu ultimul antrenament liber, dar și cu sesiunea de calificări care va determina ordinea pe grila de start pentru cursa de duminică seara.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: GP24
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss