More

  Latest Posts

  Răsturnare de situație: Østberg preia conducerea WRC2

  Mads Østberg mărește miza în ceea ce privește etapele tehnice montane, pentru a prelua conducerea categoriei WRC2 sâmbătă, la ACI Rally Monza. Østberg, conducând un Citroën C3 R5, a încheiat stadiul de vineri de la Monza pe locul al treilea, dar a urcat rapid un loc. Condițiile nefavorabile au adus dramă și, când Adrien Forumaux s-a ales cu o pană la Ford-ul său Fiesta Rally2 în timpul SS9, Østberg a valorificat acest lucru pentru a revendica primul loc.

  Două etape de după-amiază au fost anulate din motive de siguranță, iar norvegianul a revenit în service cu un avantaj de 30,9s față de Tidemand. În situația actuală, Østberg este în poziția principală pentru a fi încoronat campion duminică.

  “A fost foarte instabil, dar un sfârșit bun al zilei cu siguranță. Vom vedea cum merg lucrurile mâine, dar sunt fericit că sunt în această poziție”, a spus el.

  Tidemand a fost surprins de vreme, cu o alegere proastă a anvelopelor la turul de deschidere. Suedezul a optat pentru un pachet de iarnă, dar curând și-a regretat decizia, după ce a găsit mai multă apă stătută decât zăpadă pe pistă. Coechipierul său Jan Kopecky a fost cu 40,5s în urmă, pe al treilea loc.

  Ziua lui Fourmaux a trecut de la rea la și mai rea, când defecțiuni la suspensie l-au costat aproape 30 de minute. După ce a început ziua sâmbătă cu o poziție de conducere, acum francezul este în urma lui Østberg cu 28m36,5s.

   

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss