Latest Posts

Răsturnare de situație: Østberg preia conducerea WRC2

Vizualizări: 13850

Mads Østberg mărește miza în ceea ce privește etapele tehnice montane, pentru a prelua conducerea categoriei WRC2 sâmbătă, la ACI Rally Monza. Østberg, conducând un Citroën C3 R5, a încheiat stadiul de vineri de la Monza pe locul al treilea, dar a urcat rapid un loc. Condițiile nefavorabile au adus dramă și, când Adrien Forumaux s-a ales cu o pană la Ford-ul său Fiesta Rally2 în timpul SS9, Østberg a valorificat acest lucru pentru a revendica primul loc.

Două etape de după-amiază au fost anulate din motive de siguranță, iar norvegianul a revenit în service cu un avantaj de 30,9s față de Tidemand. În situația actuală, Østberg este în poziția principală pentru a fi încoronat campion duminică.

“A fost foarte instabil, dar un sfârșit bun al zilei cu siguranță. Vom vedea cum merg lucrurile mâine, dar sunt fericit că sunt în această poziție”, a spus el.

Răsturnare de situație: Østberg preia conducerea WRC2

Tidemand a fost surprins de vreme, cu o alegere proastă a anvelopelor la turul de deschidere. Suedezul a optat pentru un pachet de iarnă, dar curând și-a regretat decizia, după ce a găsit mai multă apă stătută decât zăpadă pe pistă. Coechipierul său Jan Kopecky a fost cu 40,5s în urmă, pe al treilea loc.

Ziua lui Fourmaux a trecut de la rea la și mai rea, când defecțiuni la suspensie l-au costat aproape 30 de minute. După ce a început ziua sâmbătă cu o poziție de conducere, acum francezul este în urma lui Østberg cu 28m36,5s.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss