More

  Latest Posts

  Randy de Puniet si Niccolo Canepa vor concura in MotoE pentru LCR

  Echipa LCR, patronata de Lucio Cecchinello, si-a anuntat in urma cu ceva timp participarea in noua competitie suport a MotoGP-ului, FIM Enel MotoE World Cup, iar acum a dezvaluit si cei doi piloti care ii vor reprezenta in sezonul de debut.

  Primul nume este Randy de Puniet, un pilot cu nu mai putin de 253 de starturi in motomondialul de viteza (33 la 125cc, 80 la 250cc si 140 la MotoGP). Francezul, in varsta de 37 de ani, nu va fi la prima colaborare cu Lucio Cecchinello. Dimpotriva, chiar alaturi de echipa lui a cunoscut cea mai frumoasa perioada a carierei sale – sezoanele 2003 si 2004 la 250cc, in care a totalizat 4 victorii si alte 13 podiumuri, respectiv sezoanele 2008, 2009 si 2010 la clasa regina, unde a reusit un singur podium si numeroase clasari in top 10.

  Celalalt pilot al echipei LCR va fi Niccolo Canepa, campion mondial de anduranta in 2016/2017. Si italianul in varsta de 30 de ani este o mai veche cunostinta a urmaritorilor motomondialului, el facand sezon complet la clasa MotoGP in 2009, cand a incheiat al 16-lea la general, cu 38 de puncte. In 2010, Canepa s-a aliniat pe grila clasei Moto2, insa, dupa doua treimi de sezon in care nu a acumulat niciun punct, s-a retras.

  Lucio Cecchinello: “Acest proiect este o noua provocare si sunt mandru sa fac parte din el cu noua mea echipa, LCR E-Team, deoarece reprezinta o parte importanta din viitorul motociclismului. Am fost foarte fericit cand Randy a acceptat oferta noastra, deoarece in cei 5 ani din trecut in care am mai colaborat a obtinut rezultate deosebite. Niccolo are de asemenea o cariera impresionanta, fiind campion mondial de Superstock in 2007 si de anduranta in 2017.”

  Randy de Puniet: “Sunt foarte fericit sa iau parte la primul sezon din istoria MotoE, mai ales ca ma intorc in echipa LCR, alaturi de care am cele mai frumoase amintiri din cariera mea de pilot. In legatura cu MotoE, totul va fi nou pentru toata lumea, dar in testul din noiembrie speram sa acumulam cat mai multe informatii. Cred ca va fi distractiv sa ma intrec cu alti 17 piloti cu motocicleta identica si pneuri identice, asa ca abia astept startul sezonului.”

  Niccolo Canepa: “Ma bucur sa iau parte la acest proiect, mai ales cu echipa LCR, care este una de nivel extrem de ridicat in paddock-ul MotoGP. Am o relatie foarte buna cu Lucio. Ma antrenez mult pentru a fi gata de startul sezonului, iar acest test din noiembrie ne va oferi informatii importante in ceea ce priveste configuratia motocicletei. Lucio a adunat un staff foarte profesionist, iar eu voi da tot ce am mai bun pentru a recompensa echipa cu rezultate bune.”

  foto – Canepa vs de Puniet, Le Mans 2009

  credit foto – motorsport.com

   

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss