More

  Latest Posts

  Rally Sweden anulat din cauza Coronavirusului

  Rally Sweden din februarie, a doua rundă a Campionatului Mondial de Raliuri FIA, a fost anulat din cauza restricțiilor crescute, cauzate de pandemia Covid-19.

  Raliul era programat să aibă loc în Värmland din Suedia, în perioada 11-14 februarie, însă o decizie a County Board of Varmland din Karlstad, a convenit marți că nu există altă alternativă decât anularea evenimentului din motive de securitate a sănătății.

  Glenn Olsson, CEO al raliului, a declarat că creșterea numărului de cazuri de coronavirus în Suedia a dus la restricții mai aspre, ceea ce înseamnă că raliul nu ar putea avea loc la înălțimea protocoalelor de siguranță necesare.

  „Organizatorii Rally Sweden, FIA și Promotorul WRC înțeleg pe deplin că sănătatea populației locale este preocuparea principală și sunt dedicați unei datorii colective de îngrijire, pentru a proteja atât comunitatea Värmland, cât și familia WRC”, a spus el.

  „În timpul planificării noastre, am monitorizat îndeaproape ceea ce este o situație în continuă evoluție a Covid-19 în regiune. Deși suntem, în mod natural, extrem de dezamăgiți, mai ales având în vedere itinerariul interesant cu aspect nou, aceasta este o decizie pe care o sprijinim. ”

  Rally Sweden este singurul raliu pur de iarnă al WRC, iar FIA și Promotorul WRC sunt în negocieri cu un eveniment alternativ și speră să facă un anunț în curând.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss