Latest Posts

Rally Sweden anulat din cauza Coronavirusului

Vizualizări: 15371

Rally Sweden din februarie, a doua rundă a Campionatului Mondial de Raliuri FIA, a fost anulat din cauza restricțiilor crescute, cauzate de pandemia Covid-19.

Raliul era programat să aibă loc în Värmland din Suedia, în perioada 11-14 februarie, însă o decizie a County Board of Varmland din Karlstad, a convenit marți că nu există altă alternativă decât anularea evenimentului din motive de securitate a sănătății.

Glenn Olsson, CEO al raliului, a declarat că creșterea numărului de cazuri de coronavirus în Suedia a dus la restricții mai aspre, ceea ce înseamnă că raliul nu ar putea avea loc la înălțimea protocoalelor de siguranță necesare.

„Organizatorii Rally Sweden, FIA și Promotorul WRC înțeleg pe deplin că sănătatea populației locale este preocuparea principală și sunt dedicați unei datorii colective de îngrijire, pentru a proteja atât comunitatea Värmland, cât și familia WRC”, a spus el.

„În timpul planificării noastre, am monitorizat îndeaproape ceea ce este o situație în continuă evoluție a Covid-19 în regiune. Deși suntem, în mod natural, extrem de dezamăgiți, mai ales având în vedere itinerariul interesant cu aspect nou, aceasta este o decizie pe care o sprijinim. ”

Rally Sweden este singurul raliu pur de iarnă al WRC, iar FIA și Promotorul WRC sunt în negocieri cu un eveniment alternativ și speră să facă un anunț în curând.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss