More

  Latest Posts

  Raliul Doamnelor 8 martie 2020 Bistrița by Bogdan Duma

  Vizualizări: 16899

  În data de 8 Martie 2020, a avut loc la Bistrița “Raliul Doamnelor” organizat de filiala locală ACR, condusă de directorul Liu Orza. Pilotul junior Bogdan Duma a fost invitat pentru a executa o demonstrație de pilotaj si de asemene, în dreapta sa, în mașina de raliu, au luat loc mai multe doamne și domnișoare, care au dorit să trăiască senzații tari.

  Evenimentul a avut loc în parcarea Selgros și s-a bucurat de un public numeros. Bogdan Duma a oferit un frumos spectacol automobilistic, la volanul unui Suzuki Swift, mașina de Raliu de grupa N. Următoarea cursa la care Bogdan Duma va fi prezent la etapa Klausenburg Youngtimer Racing ce se v-a desfășura pe circuitul de la Tg. Mureș, în data de 14 Martie, unde v-a concura la volanul unui Subaru Impreza STI.

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
  Photocredit: Dan Duma
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Latest Posts

  Don't Miss