GP24 Media

LATEST POSTS

Raliul Doamnelor 8 martie 2020 Bistrița by Bogdan Duma

Vizualizări: 22948

În data de 8 Martie 2020, a avut loc la Bistrița “Raliul Doamnelor” organizat de filiala locală ACR, condusă de directorul Liu Orza. Pilotul junior Bogdan Duma a fost invitat pentru a executa o demonstrație de pilotaj si de asemene, în dreapta sa, în mașina de raliu, au luat loc mai multe doamne și domnișoare, care au dorit să trăiască senzații tari.

Raliul Doamnelor 8 martie 2020 Bistrița by Bogdan Duma

Evenimentul a avut loc în parcarea Selgros și s-a bucurat de un public numeros. Bogdan Duma a oferit un frumos spectacol automobilistic, la volanul unui Suzuki Swift, mașina de Raliu de grupa N. Următoarea cursa la care Bogdan Duma va fi prezent la etapa Klausenburg Youngtimer Racing ce se v-a desfășura pe circuitul de la Tg. Mureș, în data de 14 Martie, unde v-a concura la volanul unui Subaru Impreza STI.

Raliul Doamnelor 8 martie 2020 Bistrița by Bogdan Duma

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Dan Duma
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES