GP24 Media

LATEST POSTS

R8 LMS GT3 Evo a sosit

Vizualizări: 24007

Audi și-a prezentat în cadrul salonului auto de la Paris kit-ul evo pentru modelul GT3 LMS, model de succes încă de la inceputurile carierei sale din a doua jumătate a anilor 2000.

Per total modificările aduse nu sunt de mare anvergură dar aportul adus se va simți pe circuit. Mașina a fost optimizată în special pentru o mai bună experiență a piloților amatori. Pe partea tehnică s-au adus îmbunătățiri la cutia de viteze, ambreiaj dar în schimb motorul a rămas același monstru V10 de 5.2 litri.R8 LMS GT3 Evo a sosit

Cele mai vizibile schimbări sunt la partea frontală cu o aerodinamică îmbunătățită pentru o mai bună circulație a fluxului de aer plus un splitter complet nou. Partea posterioară nu a avut parte de un tratament foarte drastic în schimb.

Modelul poate fii comandat cu totul la un preț e 398.000 euro s-au pentru mașinile existente deja kit-ul evo este disponibil pentru suma modică de 28.000 euro. Debutul oficial cel mai probabil va fii la Daytona 2019 la clasa GTD.R8 LMS GT3 Evo a sosit

Sursa: Audi
Photocredit: Wheelsage
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES