More

  Latest Posts

  R8 LMS GT3 Evo a sosit

  Vizualizări: 17963

  Audi și-a prezentat în cadrul salonului auto de la Paris kit-ul evo pentru modelul GT3 LMS, model de succes încă de la inceputurile carierei sale din a doua jumătate a anilor 2000.

  Per total modificările aduse nu sunt de mare anvergură dar aportul adus se va simți pe circuit. Mașina a fost optimizată în special pentru o mai bună experiență a piloților amatori. Pe partea tehnică s-au adus îmbunătățiri la cutia de viteze, ambreiaj dar în schimb motorul a rămas același monstru V10 de 5.2 litri.

  Cele mai vizibile schimbări sunt la partea frontală cu o aerodinamică îmbunătățită pentru o mai bună circulație a fluxului de aer plus un splitter complet nou. Partea posterioară nu a avut parte de un tratament foarte drastic în schimb.

  Modelul poate fii comandat cu totul la un preț e 398.000 euro s-au pentru mașinile existente deja kit-ul evo este disponibil pentru suma modică de 28.000 euro. Debutul oficial cel mai probabil va fii la Daytona 2019 la clasa GTD.

  Sursa: Audi
  Photocredit: Wheelsage
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Audi

  Latest Posts

  Don't Miss