More

  Latest Posts

  R8 LMS GT3 Evo a sosit

  Audi și-a prezentat în cadrul salonului auto de la Paris kit-ul evo pentru modelul GT3 LMS, model de succes încă de la inceputurile carierei sale din a doua jumătate a anilor 2000.

  Per total modificările aduse nu sunt de mare anvergură dar aportul adus se va simți pe circuit. Mașina a fost optimizată în special pentru o mai bună experiență a piloților amatori. Pe partea tehnică s-au adus îmbunătățiri la cutia de viteze, ambreiaj dar în schimb motorul a rămas același monstru V10 de 5.2 litri.audi r8 lms 115

  Cele mai vizibile schimbări sunt la partea frontală cu o aerodinamică îmbunătățită pentru o mai bună circulație a fluxului de aer plus un splitter complet nou. Partea posterioară nu a avut parte de un tratament foarte drastic în schimb.

  Modelul poate fii comandat cu totul la un preț e 398.000 euro s-au pentru mașinile existente deja kit-ul evo este disponibil pentru suma modică de 28.000 euro. Debutul oficial cel mai probabil va fii la Daytona 2019 la clasa GTD.audi r8 lms 69

  Sursa: Audi

  Photocredit: Wheelsage


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss