GP24 Media

LATEST POSTS

Quartararo își dorește să fie „mai puțin afectat emoțional” de rezultate în 2021

Vizualizări: 23716

Fabio Quartararo a declarat, în urma unui sezon dificil în MotoGP, că nu vrea să se mai lase afectat, atunci când lucrurile nu merg așa cum își dorește. Viitorul pilot al echipei de uzină Yamaha, a obținut trei victorii pentru Petronas SRT în 2020, dar speranța la titlu s-a spulberat, după o etapă dezolantă în Franța. Ghinionul său a continuat până la finalul sezonului.

După ce a condus clasamentul, în cea mai mare parte a sezonului, El Diablo, a încheiat pe locul 8 în 2020, la 44 de puncte distanță de Campionul Mondial din MotoGP, Joan Mir. Quartararo a fost vizibil frustrat în ultimele etape, atât pe motor cât și în garaj.

Francezul crede că „va fi foarte important” să rezolve această problemă înainte de a face trecerea la echipa de uzină Yamaha, ca să fie capabil să ofere explicații mai clare, legate de problemele cu motocicleta, față de ceea ce a putut să exprime în 2020.

„Vreau să lucrez la partea emoțională, pe motor, în garaj, în afara garajului, să nu mă mai simt atât de stresat”, a declarat Quartararo, luna trecută, în Portugalia. „Cred că va fi crucial pentru viitorul meu. Totodată ca să pot oferi feedback mai bun, inginerilor, șefului de echipa. Când ești foarte emoționat, spui doar că motocicleta nu funcționează și nu iți dai seama exact de ce.”

„Cred că este un aspect foarte important și simt că la asta mai trebuie să lucrez. Pe partea emoțională am început deja să mă axez, ca să ajung să fiu mai calm și mai puțin stresat. Dar în mod cert, plănuiesc să consult un psiholog. Merg deja de câteva ori, dar vreau să fac vizite mai dese, pentru că cred că un mic progres poate face o diferență colosală. Deci voi lucra cu psihologul ca să mă pot înțelege bine cu echipa, pentru că asta e cel mai important.”

Sursa: MotoGP World Championship
Photocredit: MotoGP World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES