More

  Latest Posts

  Quartararo își dorește să fie „mai puțin afectat emoțional” de rezultate în 2021

  Fabio Quartararo a declarat, în urma unui sezon dificil în MotoGP, că nu vrea să se mai lase afectat, atunci când lucrurile nu merg așa cum își dorește. Viitorul pilot al echipei de uzină Yamaha, a obținut trei victorii pentru Petronas SRT în 2020, dar speranța la titlu s-a spulberat, după o etapă dezolantă în Franța. Ghinionul său a continuat până la finalul sezonului.

  După ce a condus clasamentul, în cea mai mare parte a sezonului, El Diablo, a încheiat pe locul 8 în 2020, la 44 de puncte distanță de Campionul Mondial din MotoGP, Joan Mir. Quartararo a fost vizibil frustrat în ultimele etape, atât pe motor cât și în garaj.

  Francezul crede că „va fi foarte important” să rezolve această problemă înainte de a face trecerea la echipa de uzină Yamaha, ca să fie capabil să ofere explicații mai clare, legate de problemele cu motocicleta, față de ceea ce a putut să exprime în 2020.

  „Vreau să lucrez la partea emoțională, pe motor, în garaj, în afara garajului, să nu mă mai simt atât de stresat”, a declarat Quartararo, luna trecută, în Portugalia. „Cred că va fi crucial pentru viitorul meu. Totodată ca să pot oferi feedback mai bun, inginerilor, șefului de echipa. Când ești foarte emoționat, spui doar că motocicleta nu funcționează și nu iți dai seama exact de ce.”

  „Cred că este un aspect foarte important și simt că la asta mai trebuie să lucrez. Pe partea emoțională am început deja să mă axez, ca să ajung să fiu mai calm și mai puțin stresat. Dar în mod cert, plănuiesc să consult un psiholog. Merg deja de câteva ori, dar vreau să fac vizite mai dese, pentru că cred că un mic progres poate face o diferență colosală. Deci voi lucra cu psihologul ca să mă pot înțelege bine cu echipa, pentru că asta e cel mai important.”

  Sursa: MotoGP World Championship

  Photocredit: MotoGP World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss