More

  Latest Posts

  Quartararo castiga, Bagnaia isi mareste avansul la general

  Fabio Quartararo a obtinut cea de-a doua victorie a sezonului si, in acelasi timp, a carierei in Marele Premiu al Japoniei la clasa Moto2. Italienii Francesco Bagnaia si Lorenzo Baldassarri au completat podiumul. 

  Inca de la start, Quartararo s-a instalat la conducere, depasindu-l pe poleman-ul Pecco Bagnaia. Rivalul din batalia pentru titlu al italianului, Miguel Oliveira, a avut un start bun, ajungand de pe locul 9 pana pe 6.

  Bagnaia si-a recapatat pozitia de lider, dupa care grupul fruntas s-a rupt in 2 bucati – una formata din Bagnaia, Quartararo si Baldassarri, care aveau sa isi dispute locurile de pe podium, si una formata din Xavi Vierge, Alex Marquez, Miguel Oliveira, Brad Binder si Iker Lecuona.

  Fabio Quartararo a revenit in frunte dupa o manevra bine gandita in virajul 11. El si Bagnaia au inceput sa stabileasca recorduri de cursa tur dupa tur, lasandu-l ulterior pe Baldassarri naufragiat in pozitia a 3-a.

  In grupul secund depasirile au fost mult mai numeroase, insa cea mai importanta a fost realizata de Miguel Oliveira, in turul 15, asupra lui Xavi Vierge, lusitanul intrand astfel in posesia locului 4.

  La varf, Bagnaia a mai aratat intentii ofensive de-a lungul ultimelor doua tururi, insa o defensiva ermetica a lui Quartararo i-a asigurat pilotului Speed Up victoria. Lorenzo Baldassarri a celebrat cu stil cel de-al 100-lea GP al carierei, incheiind intrecerea pe ultima treapta a podiumului.

  Miguel Oliveira a tinut cu dintii de locul 4, limitand daunele in batalia pentru titlu. Alex Marquez a venit al 5-lea, cu Brad Binder pe locul 6. Augusto Fernandez, coechipierul lui Baldassarri de la Pons HP40, a luat steagul in patratele de pe locul 7, devansandu-i pe conationalii Xavi Vierge si Iker Lecuona, care au incheiat pe 8, respectiv 9. Top 10-ul a fost completat de Luca Marini.

  La general, Francesco Bagnaia isi mareste avantajul la 35 de puncte fata de Oliveira. Cu doar 3 curse ramase, misiunea pilotului lui Aki Ajo devine una deosebit de grea. Insa, anul trecut, Oliveira a obtinut victorii in toate cele 3 GP-uri ramase, asa ca, inca nu este totul pierdut.

  credit foto – Fabio Quartararo/ Facebook


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss