More

  Latest Posts

  Q2: Pol pe pole în Valencia

  Pilotul KTM, Pol Espargaro, a obținut cel de-al doilea pole din 2020, cu o performanță fantastică, într-o sesiune desfășurată pe pista umedă, în GP-ul Europei. Spaniolul a ajuns la 1:40.434 pe tur, fiind mai rapid decât Alex Rins (Team Suzuki Ecstar), cu 0.041s (1m40.525s).

  Deși a avut un incident, spre finalul calficarilor, Takaaki Nakagami (LCR Honda Idemitsu), a reușit să ajungă pe poziția a 3-a, tot la mică distanță față de Espargaro-1m40.530s.

  Johann Zarco este liderul celui de-al doilea rând, cu a sa Avintia Ducati, venind în fața lui Mir și a pilotului Pramac, Jack Miller, iar Aleix Espargaro (Aprilia), s-a clasat pe poziția a 7-a.

  Cel care a impus ritmul în Q1, Miguel Oliveira (Tech 3 KTM), a reușit să ajungă doar pe locul 8, în timp ce câștigătorul Grand Prix-ului Teruel, Morbidelli, va pleca de pe poziția a 9-a, în cursa de mâine. Coechipierul său de la Yamaha, Fabio Quartararo, al doilea în lupta pentru titlu, a avut probleme tot weekend-ul, din cauza condițiilor meteo și a rămas la 1,5s de lider, pe locul 11, între Brad Binder (KTM) și Andrea Dovizioso (Ducati).

  Sursa: motogp.com

  Photocredit: Short Shift News


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss