Latest Posts

Programul Campionatului Național de Super Rally în 2020

Vizualizări: 10524

Aflat la a treia ediție sub egida FRAS, Campionatul Național de Super Rally propune un calendar cu 6 etape în sezonul 2020, urmând să vină cu două noi orașe din acest an. Dacă în 2018 a avut un total de 3 etape, iar în 2019 a avut un calendar compus din 4 runde, competiția al cărei promotor este Mihai Leu se află în plină dezvoltare.

Sezonul este deschis cu un oraș nou, prima etapă urmând să aibă loc la Galați pe 4 aprilie. Pe 9 mai va avea loc etapa de la Mangalia, iar o lună mai târziu, pe 13 iunie, se va desfășura, pentru al treilea an consecutiv, etapa de la Târgu Mureș.

Deva este unul dintre destinațiile recente ale caravanei super rally, reședința de județ a Hunedoarei urmând să fie gazda etapei cu numărul 4 pe 11 iulie. Așa cum s-a întâmplat și în 2019, ultimele două etape vor avea loc la Craiova (11-12 septembrie) și București (16-17 octombrie).

  • 4 Aprilie, Galați
  • 9 Mai, Mangalia
  • 13 Iunie, Târgu Mureș
  • 11 Iulie, Deva
  • 11/12 Septembrie, Craiova
  • 16/17 Octombrie, București
Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Prisecaru Photographer
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss