More

  Latest Posts

  Primele imagini cu Toyota Yaris World Rally Car 2021

  Aceasta este noua Toyota Yaris World Rally, care va fi folosită de piloții producătorului japonez în Campionatul Mondial de Raliuri FIA din acest sezon.

  Schema de culori a fost dezvăluită vineri dimineață la Tokyo Auto Salon din Japonia, care se desfășoară online anul acesta, din cauza pandemiei.

  Yaris își va etala culorile pentru prima dată la Rallye Monte-Carlo (21 – 24 ianuarie), care va deschide sezonul, unde Sébastien Ogier și Julien Ingrassia își vor începe apărarea coroanei, după ce au obținut un al șaptelea titlu mondial anul trecut.

  Elfyn Evans / Scott Martin, Kalle Rovanperä / Jonne Halttunen și Takamoto Katsuta / Dan Barritt vor opera alte trei mașini Yaris.

   

   

  Sursa: World Rally Championship
  Photocredit: Toyota Motorsport

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  World Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss