Latest Posts

Prema semnează dublul campion de F4, Bearman, pentru FIA F3

Vizualizări: 19974

După ce a obținut o înțelegere pentru a se alătura echipei Prema Racing, campionul italian și ADAC de Formula 4, Oliver Bearman, va trece la Formula 3 în 2022.

Tânărul de 16 ani se alătură echipei italiene după ce a devenit primul pilot care a câștigat campionatele naționale germane și italiene de Formula 4 în același sezon, în timpul unei campanii reușite din 2021 la Van Amersfoort Racing.

Doar în mașinile sale de curse din al doilea an, Bearman a obținut un total de 17 victorii și 13 pole-uri de la ieșirile sale de F4 din acest sezon.

Performanțele l-au adus pe pilotul britanic să primească un loc în Ferrari Driver Academy și i-au adus un loc de finalist la Aston Martin Autosport BRDC Young Driver of the Year Award, alături de Jonny Edgar, Louis Foster și Zak O’Sullivan.

Bearman a experimentat deja o mașină Prema F3 la testul post-sezon F3 din Valencia luna trecută.

„Aștept cu nerăbdare să ajung în F3 cu Prema, ca primul meu an oficial fiind parte a Ferrari Driver Academy”, a spus Bearman.

„Am lucrat foarte bine împreună în testul post-sezon de la Valencia, iar rezultatele lor din anii precedenți în tot ceea ce fac, vorbesc de la sine. Abia aștept să încep în Bahrain.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Prema semnează dublul campion de F4, Bearman, pentru FIA F3

Șeful Prema, Rene Rosin, a fost impresionat de adolescentul britanic și așteaptă cu nerăbdare să-și vadă noul recrut. Bearman este prima semnătură a echipei Prema la F3 care contestă campania din 2022.

„Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Oliver în 2022”, a spus Rosin.

„Rezultatele pe care le-a obținut anul acesta vorbesc de la sine și, evident.

„Pasul pentru el va fi uriaș și deosebit de provocator, cu multe de învățat, dar vom face tot ce putem pentru a-l ajuta să-și maximizeze potențialul și să fie competitiv încă de la început.

„Va fi extrem de interesant să vedem evoluția sezonului și ceea ce vom putea realiza împreună.”

Sezonul 2022 FIA F3 începe cu o vizită la Circuitul Internațional Bahrain în perioada 20-23 martie.

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 3 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss