More

  Latest Posts

  Pramac și-a lansat noua motocicletă pentru 2021

   

  Aflați la cel de-al douăzecelea sezon la clasa regină, Pramac Ducati au fost cei care au adus un strop de bucurie fanilor MotoGP. Echipa italiană și-a lansat astăzi noua motocicletă cu care vor ataca sezonul 2021 al clasei regine din motomondial.

  După doi ani în care au avut a avut același line up de piloți format din Jack Miller și Francesco Bagnaia, anul acesta, cei de la Pramac au fost nevoiți să își schimbe piloții, după cei doi mai devreme menționați au făcut concomitent pasul spre echipa de uzină Ducati.

  Astfel, Pramac va miza în acest an pe experimentatul Johann Zarco și debutantul Jorge Martin. Dacă Zarco va fi la al cincilea sezon la clasa MotoGP, Martin vine după un sezon foarte bun realizat la clasa Moto2 alături de Red Bull KTM Ajo Motorsport.

  “Aici suntem! 2021, suntem gata! Acesta e un an foarte important pentru noi, mai ales că este cel de-al douăzecelea sezon al echipei Pramac la clasa MotoGP. Totul a început ca o distracție, dar acum am ajuns o echipă foarte puternică și suntem încrezători că acest fapt va rămâne la fel și în acest an.” a declarat Paolo Campinoti, team principalul este echipei Pramac.

  “Suntem foarte încântați pentru că în acest an avem patru piloți alături de care vom celebra. 2020 a fost un succes uluitor prin prisma faptului ca Pecco Bagnaia și Jack Miller sunt acum alături de echipa de uzină Ducati. Totodată, le urăm bun venit lui Jorge Martin și Johann Zarco, doi piloți foarte talentați. Martin e un debutant foarte talentat, iar Zarco e un pilot deosebit de experimentat.” a încheiat oficialul echipei italiene.
  Cu câteva săptămâni rămase până la debutul noii stagiuni din MotoGP, doar trei echipe mai trebuie să-și dezvăluie motocicleta pentru 2021. Petronas Yamaha va fi următoarea echipă care își va prezenta motocicleta, pe 1 martie, apoi Suzuki, pe 6 martie. Singura echipă care nu are încă o dată certă de lansare este Aprilia.
  Noul sezon al campionatului mondial de motociclism viteză va debuta în luna aprilie, cu ocazia Marelui Premiu al Qatarului, gazda deja tradițională a primei etape.

  Sursa: Pramac Ducati

  Photocredit: Pramac Ducati


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss