Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Porsche lansează noul 718 Cayman GT4 Clubsport

  Dacă tot weekend-ul acesta începe oficial acțiunea din IMSA o dată cu testul oficial pentru Daytona 24, Porsche s-au gândit să mai arunce în luptă încă un model de curse poziționat la categoria GT4. Noul 718 Cayman GT4 Clubsport, deși mai mult o evoluție decât un model complet nou, prezintă destule noutăți interesante pe care le voi rezenta în rândurile următoare.

  Motorul boxer de 3.8 litri poziționat central a primit un boost de 40 de cai ajungându-se la un total de 425 hp, îmbunătățiri fiind aduse de asemenea la suspensie și sistemul de frânare. Pe partea de aspect exterior diferențele nu sunt foarte multe, cel mai vizibil fiind probabil eleronul spate care are un nou sistem de prindere preluat de la fratele mai mare 911 RSR.

  În premieră mondială, noul 718 Cayman GT4 Clubsport este prima mașină de curse care integrează materiale copozite obținute din fibre naturale. Ambele portiere și eleronul mașinii au în compoziția lor un mix de fibre organice a cărui greutate și rezistență sunt asemănătoare cu cele ale fibrei de carbon. Interiorul prezintă și el ceva modificări inclusiv volanul asemeni celui al noului 911 GT3 R.

  Iar ca pachetul să fie complet noul Cayman vine cu două variante pentru trenul de rulare: „Trackday” orientat mai mult pentru șoferii amatori și „Competition” destinat curselor la scară internațională. Cele două versiuni vor avea prețuri de 134.000 respectiv 157.000 de euro. Mașina poate fi deja comandată și va ajunge în garajele echipelor începând cu luna Februarie.

  Sursa: Porsche Motorsport

  Photocredit: Porsche Motorsport  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss