GP24 Media

LATEST POSTS

PIRELLI ROMÂNIA A FOST PREMIATĂ DE PRIMĂRIA SLATINA

Romania
Vizualizări: 20441

PIRELLI ROMÂNIA A FOST PREMIATĂ DE PRIMĂRIA SLATINA PENTRU
IMPLICAREA ÎN DEZVOLTAREA SOCIALĂ ȘI ECONOMICĂ A COMUNITĂȚII LOCALE

Slatina, 31 ianuarie 2023 – Contribuția adusă de Pirelli România la dezvoltarea socială și
economică a comunității slătinene a fost premiată și recunoscută prin oferirea diplomei de merit în cadrul celebrării celor 655 de ani de atestare documentară a Municipiului Slatina.

Diploma de merit a fost oferită reprezentanților Pirelli de către Consiliul Local Slatina ca urmare a investițiilor realizate în anul 2022, dar și a numeroaselor activități sociale desfășurate în cadrul comunității locale.

Davide Meda, CEO Pirelli, declară: „Acest premiu ne onorează și ne responsabilizează, reprezentând o recunoaștere a eforturilor noastre și un motiv de mândrie pentru noi toți. Cei 4.500 de colegi din Slatina care își desfășoară activitatea în fabrica pe care o coordonez ne arată zilnic că sustenabilitatea este modelul de afaceri potrivit. Suntem aici să creștem împreună și, mai presus de toate, ne dorim crearea de valoare pentru toate părțile interesate.”

PIRELLI ROMÂNIA A FOST PREMIATĂ DE PRIMĂRIA SLATINA

Pirelli România a realizat la Slatina din 2006 un proiect de tip green-field, dezvoltând o fabrică pentru producerea anvelopelor Prestige și Piremium și o unitate Motorsport unde se realizează exclusiv pneurile pentru Formula 1.

Implicarea în crearea de noi locuri de muncă (peste 4.500), dar și numeroasele activități sociale și culturale au făcut din Pirelli Slatina unul dintre cei mai importanți agenți economici din Olt. Numeroasele inițiative academice dezvoltate alături de principalele universități tehnice din țară, între care amintim: Universitatea din București, Universitatea din Craiova, Pitești sau Cluj-Napoca ne-au permis implementarea de proiecte sustenabile pe termen lung.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Romania

În acest context în ianuarie 2023, Pirelli este reconfirmată ca fiind un membru marcant al Asociației Confindustria România, unde Davide Meda (CEO Pirelli România) ocupă și funcția de Vice Președinte.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Pirelli Motorsport
Photocredit: Pirelli Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ionut Popa

Ionut Popa

Cu o scriere clară și coerentă, Ionuț este recunoscut în motosportul național pentru articolele despre Formula 1. Știe istoria F1 de la Farina la Verstappen și spune cu mâna pe inimă că Ascari, Moss, Clark, Stewart, Prost, Senna și Schumacher au fost piloții care s-au apropiat de pilotajul pur, perfect. Mai mult decât atât, recent a debutat în lumea vitezei în coastă, fiind pasionat atât de urcările pe picioare în munți, cât și de cele cu accelerația la sol.

RELATED ARTICLES