More

  Latest Posts

  PIRELLI ROMÂNIA A FOST PREMIATĂ DE PRIMĂRIA SLATINA

  Vizualizări: 15097

  PIRELLI ROMÂNIA A FOST PREMIATĂ DE PRIMĂRIA SLATINA PENTRU
  IMPLICAREA ÎN DEZVOLTAREA SOCIALĂ ȘI ECONOMICĂ A COMUNITĂȚII LOCALE

  Slatina, 31 ianuarie 2023 – Contribuția adusă de Pirelli România la dezvoltarea socială și
  economică a comunității slătinene a fost premiată și recunoscută prin oferirea diplomei de merit în cadrul celebrării celor 655 de ani de atestare documentară a Municipiului Slatina.

  Diploma de merit a fost oferită reprezentanților Pirelli de către Consiliul Local Slatina ca urmare a investițiilor realizate în anul 2022, dar și a numeroaselor activități sociale desfășurate în cadrul comunității locale.

  Davide Meda, CEO Pirelli, declară: „Acest premiu ne onorează și ne responsabilizează, reprezentând o recunoaștere a eforturilor noastre și un motiv de mândrie pentru noi toți. Cei 4.500 de colegi din Slatina care își desfășoară activitatea în fabrica pe care o coordonez ne arată zilnic că sustenabilitatea este modelul de afaceri potrivit. Suntem aici să creștem împreună și, mai presus de toate, ne dorim crearea de valoare pentru toate părțile interesate.”

  România

  Pirelli România a realizat la Slatina din 2006 un proiect de tip green-field, dezvoltând o fabrică pentru producerea anvelopelor Prestige și Piremium și o unitate Motorsport unde se realizează exclusiv pneurile pentru Formula 1.

  Implicarea în crearea de noi locuri de muncă (peste 4.500), dar și numeroasele activități sociale și culturale au făcut din Pirelli Slatina unul dintre cei mai importanți agenți economici din Olt. Numeroasele inițiative academice dezvoltate alături de principalele universități tehnice din țară, între care amintim: Universitatea din București, Universitatea din Craiova, Pitești sau Cluj-Napoca ne-au permis implementarea de proiecte sustenabile pe termen lung.

  Romania

  În acest context în ianuarie 2023, Pirelli este reconfirmată ca fiind un membru marcant al Asociației Confindustria România, unde Davide Meda (CEO Pirelli România) ocupă și funcția de Vice Președinte.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: Pirelli Motorsport
  Photocredit: Pirelli Motorsport
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Pirelli Motorsport

  Latest Posts

  Don't Miss