Latest Posts

Pirelli dezvăluie prima anvelopă WRC 2021

Vizualizări: 37987

Pirelli a început să-și dezvolte gama de anvelope pentru Campionatul Mondial de Raliuri 2021, unde firma italiană va fi unicul furnizor. Prima anvelopă care face parte din gama 2021 WRC a fost introdusă în cursa “2020 Ice Race.”

Anvelopa Sottozero Ice J1, specificată pentru Suedia, cu dimensiunea 205/65 R15, va fi folosită de topul de World Rally Cars din sezonul viitor. Echipate cu știfturi de 7 mm, pneurile prezintă un model de rulare caracterizat prin blocuri robuste și știfturi cu vârf de tungsten.

Sottozero Ice „Suedia” folosește pe deplin tehnologiile proprii ale Pirelli: pentru această anvelopă, știfturile sunt încorporate în anvelopă în timpul procesului de vulcanizare, în loc să fie introduse ulterior. Această tehnologie este folosită doar de Pirelli și favorizează reținerea bolțurilor, ceea ce ajută la maximizarea performanței în concurență.

Terenzio Testoni, șeful de activități raliu și off-road de la Pirelli, a declarat: „Pista glaciară oferă o arenă spectaculoasă pentru ca mașinile din diferite perioade să concureze între ele, cu anvelope Pirelli concepute special pentru aceste condiții, contribuind la creșterea acțiunii și mai mult palpitant.“

Sursa: Pirelli Motorsport / GP24 Author, Frank van Nunen
Photocredit: Pirelli Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Pirelli Motorsport / GP24 Author, Frank van Nunen

Latest Posts

Don't Miss