More

  Latest Posts

  Pirelli dezvăluie prima anvelopă WRC 2021

  Pirelli a început să-și dezvolte gama de anvelope pentru Campionatul Mondial de Raliuri 2021, unde firma italiană va fi unicul furnizor. Prima anvelopă care face parte din gama 2021 WRC a fost introdusă în cursa “2020 Ice Race.”

  Anvelopa Sottozero Ice J1, specificată pentru Suedia, cu dimensiunea 205/65 R15, va fi folosită de topul de World Rally Cars din sezonul viitor. Echipate cu știfturi de 7 mm, pneurile prezintă un model de rulare caracterizat prin blocuri robuste și știfturi cu vârf de tungsten.

  Sottozero Ice „Suedia” folosește pe deplin tehnologiile proprii ale Pirelli: pentru această anvelopă, știfturile sunt încorporate în anvelopă în timpul procesului de vulcanizare, în loc să fie introduse ulterior. Această tehnologie este folosită doar de Pirelli și favorizează reținerea bolțurilor, ceea ce ajută la maximizarea performanței în concurență.

  Terenzio Testoni, șeful de activități raliu și off-road de la Pirelli, a declarat: „Pista glaciară oferă o arenă spectaculoasă pentru ca mașinile din diferite perioade să concureze între ele, cu anvelope Pirelli concepute special pentru aceste condiții, contribuind la creșterea acțiunii și mai mult palpitant.“

  Sursa: Pirelli Motorsport / GP24 Author, Frank van Nunen

  Photocredit: Pirelli Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss