More

  Latest Posts

  Pirelli anunță selecțiile de pneuri ale echipelor pentru Marele Premiu al Australiei

  Furnizorul de pneuri Formula 1, Pirelli, a anunțat ce pneuri au selectat echipele pentru prima cursă a sezonului F1 2019 din Australia.

  Compania Italiană va oferi cinci tipuri de combozit pentru 2019 în comparație cu cele șapte de anul trecut. Variația acestor pneuri va fi între cele mai moi (C5) și cele mai tari (C1).

  Pentru prima cursă a sezonului, Pirelli au decis să aducă compușii C2, C3 și C4.

  Compușii, precum am menționat mai devreme în an (click aici pentru o descriere mai lungă), vor fi de fiecare dată reprezentați în trei culori, Alb, Glaben și Roșu pentru Tare, Mediu și Moale respectiv.

  Atât campionii Mercedes cât și rivalii lor de la Ferrari și Red Bull vor avea nouă seturi de pneuri C4 la dispoziție pentru weekend-ul din Melbourne.

  Toți piloții lor, excepție făcând pilotul Ferrari, Charles Leclerc, au optat pentru un singur set al celor mai tari pneuri (C2), pilotul Monegasc electând să folosească două seturi de gume medii.

  Renault este singura echipă care a luat numărul maxim de pneuri C4, cu cei de la Racing Point și Williams alegând cea mai conservativă alegând 8 seturi din cele mai moi.

  Sezonul 2019 începe pe 15 Martie cu prima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Australiei. Cursa va avea loc pe 17 Martie la Melbourne.

  Here’s the first #Fit4F1 order of the season! #AusGP ? ??? https://t.co/50FtRpzepq pic.twitter.com/NR8Fm5Gaeq
  Pirelli Motorsport (@pirellisport) March 5, 2019

  D04vI XWkAAskvH

  Foto-credit: F1, Pirelli


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss