GP24 Media

LATEST POSTS

Pirelli anunță selecțiile de pneuri ale echipelor pentru Marele Premiu al Australiei

Vizualizări: 14508

Furnizorul de pneuri Formula 1, Pirelli, a anunțat ce pneuri au selectat echipele pentru prima cursă a sezonului F1 2019 din Australia.

Compania Italiană va oferi cinci tipuri de combozit pentru 2019 în comparație cu cele șapte de anul trecut. Variația acestor pneuri va fi între cele mai moi (C5) și cele mai tari (C1).

Pentru prima cursă a sezonului, Pirelli au decis să aducă compușii C2, C3 și C4.

Compușii, precum am menționat mai devreme în an (click aici pentru o descriere mai lungă), vor fi de fiecare dată reprezentați în trei culori, Alb, Glaben și Roșu pentru Tare, Mediu și Moale respectiv.

Atât campionii Mercedes cât și rivalii lor de la Ferrari și Red Bull vor avea nouă seturi de pneuri C4 la dispoziție pentru weekend-ul din Melbourne.

Toți piloții lor, excepție făcând pilotul Ferrari, Charles Leclerc, au optat pentru un singur set al celor mai tari pneuri (C2), pilotul Monegasc electând să folosească două seturi de gume medii.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Renault este singura echipă care a luat numărul maxim de pneuri C4, cu cei de la Racing Point și Williams alegând cea mai conservativă alegând 8 seturi din cele mai moi.

Sezonul 2019 începe pe 15 Martie cu prima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Australiei. Cursa va avea loc pe 17 Martie la Melbourne.

Here’s the first #Fit4F1 order of the season! #AusGP ? ??? https://t.co/50FtRpzepq pic.twitter.com/NR8Fm5Gaeq
Pirelli Motorsport (@pirellisport) March 5, 2019

Pirelli anunță selecțiile de pneuri ale echipelor pentru Marele Premiu al Australiei

Foto-credit: F1, Pirelli

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES