More

  Latest Posts

  Pirelli confirmă noul sistem de codare al pneurilor pentru 2019

  Pirelli au confirmat planuri de a simplifica sistemul de  codare al pneurilor pentru 2019, cu pneurile hard (tari), medium (medii), și soft (moi) fiind definite la fiecare cursă.

  Pirelli au anunțat că vor folosi un nou sistem de codare al pneurilor pentru 2019 care reduce numărul de tipuri de gume de la șapte la trei (ca nume).

  Pirelli momentan oferă echipelor trei compuși la fiecare cursă, cei trei compuși fiind aleși din o listă originală de șapte, de la cele mai moi (hypersoft) la cele mai tari (superhard).

  Sistemul de codare pe culori a cauzat de mai multe ori confuzie în legătură cu pneurile în trecut, ceea ce i-a dus pe cei de la Pirelli la a regândi sistemul cu totul. Ceea ce înseamnă că indiferent de cursă, pneurile vor fi numite tot Hard, Medium și Soft.

  Acest sistem va fi introdus anul viitor, pneurile fiind colorate astfel. Alb (Hard), Galben (Medium) și Roșu (Soft).

  Cele trei vor fi alese de Pirelli înaintea fiecărui Weekend de cursă, alegerile fiind făcute dintr-un total de 5 sau 6 tipuri de compuși. Compușii fiind relativ echivalenți cu cei de anul acesta, sistemul de numire al acestora fiind schimbarea majoră.

  Pirelli vor intra în ultimul an contractual cu F1 în 2019, urmând să intre în competiție cu Hankook pentru noul contract care va rula din 2020 până în 2023.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss