GP24 Media

LATEST POSTS

Pirelli confirmă noul sistem de codare al pneurilor pentru 2019

Vizualizări: 13312

Pirelli au confirmat planuri de a simplifica sistemul de  codare al pneurilor pentru 2019, cu pneurile hard (tari), medium (medii), și soft (moi) fiind definite la fiecare cursă.

Pirelli au anunțat că vor folosi un nou sistem de codare al pneurilor pentru 2019 care reduce numărul de tipuri de gume de la șapte la trei (ca nume).

Pirelli momentan oferă echipelor trei compuși la fiecare cursă, cei trei compuși fiind aleși din o listă originală de șapte, de la cele mai moi (hypersoft) la cele mai tari (superhard).

Sistemul de codare pe culori a cauzat de mai multe ori confuzie în legătură cu pneurile în trecut, ceea ce i-a dus pe cei de la Pirelli la a regândi sistemul cu totul. Ceea ce înseamnă că indiferent de cursă, pneurile vor fi numite tot Hard, Medium și Soft.

Acest sistem va fi introdus anul viitor, pneurile fiind colorate astfel. Alb (Hard), Galben (Medium) și Roșu (Soft).

Cele trei vor fi alese de Pirelli înaintea fiecărui Weekend de cursă, alegerile fiind făcute dintr-un total de 5 sau 6 tipuri de compuși. Compușii fiind relativ echivalenți cu cei de anul acesta, sistemul de numire al acestora fiind schimbarea majoră.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pirelli vor intra în ultimul an contractual cu F1 în 2019, urmând să intre în competiție cu Hankook pentru noul contract care va rula din 2020 până în 2023.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES