More

  Latest Posts

  Pilotul de karting, Luca Corberi, poate avea interdicție pe viață după comportamentul rușinos afișat la Lonato

  Un pilot din Campionatul Mondial de Karting FIA s-ar putea confrunta cu o interdicție pe viață după ce a afișat un comportament nesportiv în timpul cursei. Italianul Luca Corberi, în vârstă de 23 de ani, a trebuit să se retragă din cursă în urma unui incident. Conform ghidurilor de siguranță ale evenimentului, după accident, Corberi trebuia să meargă în spatele barierelor în timp ce era însoțit în siguranță de oficiali.

  Cu toate acestea, pe circuitul Lonato, a mers până la marginea pistei ținându-și bara de protecție spartă în mână, și a încercat s-o arunce chiar în pilotul rival Paolo Ippolito, în timp ce trecea în kartul său.

  Gestul nebun de periculos a lăsat comentatorul într-un șoc complet: “Ce înseamnă comportamnetul lui Luca Corberi?” a întrebat perplex, comentatorul. „Ce anume face? Este absolut inacceptabil. Este inamicul public numărul 1.”

  Oficialii puteau fi văzuți încercând să-l îndepărteze pe Corberi de pe pistă în siguranță, totuși i-a dat la o parte și a continuat să meargă către celelalte karturi.

  “Aș presupune că nu a fost o defecțiune a motorului. El simte clar că cineva i-a greșit, într-un fel”, a spus comentatorul.

  A fost un miracol că furia lui nu a dus la un accident major și, din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar furia lui Corberi a continuat și mai târziu. Italianul a fost văzut ulterior confruntându-l și atacându-l pe Ippolito la boxe, și se pare că tatăl său s-a alăturat altercației.

  Oficialii din spatele scenei au trebuit să separe grupul, deoarece lupta devenea violentă. Întrucât ambele incidente au devenit rapid virale în cadrul comunității sporturilor auto din întreaga lume, oamenii au cerut interzicerea lui Corberi în sportul cu motor, pe viață.

  “Luca Corberi tocmai a distrus orice șansă pe care a avut-o la o carieră în curse după comportamentul său dezgustător de astăzi la campionatul mondial de Karting”, a scris pe Twitter Jenson Button (campionul mondial din F1 în 2009).

  „Tatăl său deține circuitul și este văzut împingând cu putere pe cineva într-un perete. Interziceri pe viață pentru ambii idioți, vă rog”, a adăugat CEO-ul McLaren Racing, Zak Brown, sustinandu-l pe Button.

  “Îi învăț întotdeauna pe copiii pe care îi manageriez că respectul ar trebui să fie întotdeauna în mintea lor atunci când concurează. Am înjurat mult în mașină, cu casca pusă, dar trebuie să iți păstrezi întotdeauna calmul”, a spus pilotul olandez de curse Giedo van der Garde pe Twitter.

  “Acesta este un exemplu de așa nu. Într-adevăr inacceptabil, ar trebui să fie interzis pentru foarte mult timp. Scene dezonorante la Lonato astăzi”, a spus analistul F1 Will Buxton.

  “Președintele FIA CIK, Felipe Massa, a fost prezent. Sper că va coborî asupra celor implicați ca o tonă de cărămizi. Ce face acest tip? Ar trebui să i se interzică să mai concureze vreodată”, a spus fostul pilot de F1 Robert Doornbos pe Instagram.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss