More

  Latest Posts

  Piastri se apropie de titlu cu victoria din a doua cursă de sprint de la Jeddah

  Juniorul Alpine Oscar Piastri s-a apropiat de titlul de Formula 2 cu a patra victorie a sezonului în a doua cursă de sprint de la Jeddah, învingându-l pe Bent Viscaal de la Trident, care și-a revenit dintr-un început lent pentru a termina P2.

  Juniorul Ferrari, Robert Shwartzman, a trecut în clasament înaintea pilotului de Formula 1 Alfa Romeo Guanyu Zhou din 2022, cu a șasea clasare în top-trei din acest an, dar rămâne la 47 de puncte de Piastri cu patru curse rămase până la final.

  Juniorul Red Bull Jehan Daruvala a plecat din pole position-ul inversat și a dominat cea mai mare parte a cursei, dar a ajuns în afara punctelor la steag. A existat un sentiment de deja vu pentru Daruvala, care a primit o penalizare de cinci secunde pentru a doua cursă la rând, pentru că a părăsit pista și a câștigat un avantaj în timp ce apăra P1 de Piastri.

  Coechipierul lui Daruvala, Dan Ticktum, a ieșit în fruntea unei bătălii cu juniorul Red Bull Jack Doohan pentru locul al patrulea, dar a fost pus să lucreze pentru acel loc de vicecampionul de Formula 3, care a impresionat doar în a doua cursă la acel nivel și a completat top cinci.

  Juniorul Sauber, Theo Pourchaire, a făcut o încercare strălucitoare de recuperare după accidentul din prima cursă de sprint, trecând prin teren de pe locul 19 pentru a termina pe locul șase, în fața lui Enzo Fittipaldi, care a marcat primele puncte.

  Zhou a făcut un spectacol de pe ultimul loc, dar a reușit să adauge doar un punct la numărul său de campionat, trecând linia pe locul opt.

  Piastri va avea șansa de a-și extinde și mai mult avansul în campionat de la pole în cursa suport, grila stabilită în sesiunea de calificări de vineri.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss