GP24 Media

LATEST POSTS

Piastri ocupă al patrulea pole consecutiv la Jeddah, într-o sesiune de calificări istorică

Vizualizări: 10639

Oscar Piastri de la PREMA Racing a devenit doar al doilea pilot care a luat patru pole-uri de Formula 2 la rând, reuşind un 1:42.878s pentru a termina P1 în calificările de la Jeddah.

Piastri şi-a crescut avansul în campionat cu patru puncte, învingându-i pe coechipierul său Robert Shwartzman și pe pilotul ART Grand Prix Théo Pourchaire.

Terenul a umplut traseul de 6,174km sub luminile din Jeddah și încă o dată Ralph Boschung a fost cel mai rapid în primele tururi cu un 1:42.155s.

Dar la fel ca în antrenamentele libere, a fost depăşit de Shwartzman, care a spart bariera de 1m42s pentru a trece în P1. Coechipierul său Piastri s-a aruncat sub el pentru P2 la scurt timp după.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pourchaire a încercat să lupte cu cel mai rapid timp al lui Shwartzman și a reușit pentru scurt timp, dar rusul a furat înapoi P1 cu un alt tur rapid, reducând timpul de vârf la 1:41.355s.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Zhou se luptase să coboare pe locul nouă în prima jumătate a sesiunii, dar s-a întors de la boxe cu cauciucuri proaspete și a sărit în P3 în prima rundă a celui de-al doilea set.

Totuși, a fost destul timp pentru un alt zburător, iar până la sfârșitul sesiunii, a fost vederea familiară a lui Piastri în fruntea ordinii, cu asul PREMA găsindu-și ritmul pentru a stabili un 1:40.878s. Coechipierul său, Shwartzman, a intrat sub el în P2, fiind singurul alt pilot care a trecut sub 1m42s.

Pourchaire a completat top trei, dar a fost cu puțin peste trei zecimi de cel mai rapid timp. Sub el, coechipierul francezului, Christian Lundgaard, și-a asigurat cea mai bună poziție de calificare din prima rundă a sezonului, ajungând pe locul patru.

Felipe Drugovich l-a învins pe colegul său de echipă UNI-Virtuosi Zhou pe ultimul loc în top cinci, Boschung pe locul șase, în fața lui Jüri Vips.

Liam Lawson va începe din pole inversat înaintea lui Marcus Armstrong în prima cursă de sprint a weekendului.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 2
Photocredit: Formula 2
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES