GP24 Media

LATEST POSTS

Piastri, liderul Campionatului de F2, va conduce pentru Alpine la Abu Dhabi Young Driver Test

Piastri
Vizualizări: 18356

Liderul campionatului F2, Oscar Piastri, va prelua volanul monopostului Alpine A521 de anul acesta la Young Driver Test de la Abu Dhabi de săptămâna viitoare.

Alpine l-a promovat pe Piastri, care îl conduce pe Robert Shwartzman cu 51,5 puncte cu o rundă de F2 rămasă până la final, pentru a-l rezerva pentru sezonul următor cu un program extins de testare, ca parte a pregătirii sale pentru un viitor loc de F1.

Australianul va face o zi de alergare marțea viitoare pe Insula Yas, după încheierea sezonului 2021 de F1 duminică.

Piloții de curse Alpine Esteban Ocon și Fernando Alonso vor avea o zi de testare fiecare (marți și miercuri) cu un RS18 vechi de doi ani, care rulează anvelope de 18 inchi, noi pentru 2022, ca parte a planului de testare al Pirelli.

Piastri a spus: „Sunt foarte încântat să conduc în testul Young Driver. Este aproape ca prima mea zi oficială în noul meu loc de muncă pentru anul viitor, când devin pilotul de rezervă al echipei.

„Orice zi într-o mașină de F1 este destul de specială, dar să o conduci pe cea actuală cu alți piloți pe pistă într-un mediu oarecum competitiv este foarte tare. Mulțumesc echipei pentru această oportunitate, cu siguranță aștept cu nerăbdare să lucrez printr-un program de testare foarte complet în ziua respectivă.”

CEO-ul Alpine, Laurent Rossi, a adăugat: „Oscar a avut un sezon fantastic de Formula 2 anul acesta, arătându-și din nou clasa, iar această apariție în Young Driver Test este bine câștigată.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Acest test va face parte din dezvoltarea continuă a lui Oscar, pe măsură ce se pregătește să devină pilotul de rezervă al echipei pentru 2022, pentru a-i ajuta pe Fernando și Esteban și echipele noastre de dezvoltare pe și în afara pistei.

„În paralel, pe măsură ce Oscar Piastri ajunge la curent cu actuala mașină, vom aștepta deja 2022 cu actualii noștri piloţi, în timp ce vor experimenta noile anvelope de 18” pentru anul viitor. Este o oportunitate bună pentru noi de a învăța în pregătirea pentru provocările anului viitor pe toate fronturile.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES