More

  Latest Posts

  Piastri încheie sezonul cu încă o vctorie în Abu Dhabi şi cu un nou record în F2

  Campionul de anul acesta și pilotul de rezervă al Alpine F1 în 2022, Oscar Piastri și-a încheiat cariera în Formula 2 pe treapta superioară a podiumului, învingându-l viitorul pilot de Formula 1 Alfa Romeo Guanyu Zhou și pe Felipe Drugovich de la UNI-Virtuosi într-o cursă strategică la Yas Marina.

  Cu Drugovich și Theo Pourchaire pe o strategie alternativă, Piastri și Zhou au muncit din greu pentru a păstra suficientă viață în Pirelli-urile lor medii în așteptarea unui duel târziu, dar, în cele din urmă, nu au avut nevoie de cauciuc suplimentar, o mașină de siguranță virtuală întârziată intrând în joc. 

  Spre deosebire de cei doi din față, juniorul Ferrari, Robert Shwartzman, nu i-a putut ține la distanță pe Drugovich și Pourchaire, urmărind neputincios cum cei doi l-au depășit în ultimele tururi și l-au lăsat pe locul cinci.

  Anvelopa medie a lui Dan Ticktum a oprit supersoft-ul juniorului Ferrari, Marcus Armstrong, pentru locul șase. Minunea Red Bull Juri Vips a făcut o schimbare impresionantă pentru a urca șapte locuri pentru P8 la steag, învingându-l pe Ralph Boschung și Richard Verschoor.

  Piastri încheie un sezon magnific cu 252,5 puncte, în fața vicecampionului Shwartzman cu 192 și Zhou, care termină în P3 cu 183.

  Între timp, a patra victorie consecutivă a lui Piastri în Feature Race a stabilit un nou record în F2, pe măsură ce 2021 se apropie de sfârșit.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss