GP24 Media

LATEST POSTS

Peugeot revine în WEC începând cu 2022

Vizualizări: 10830

Noul regulament tehnic al campionatului mondial de anduranță propus pentru 2020 a adus confirmarea unui alt nume legendar din sfera curselor de anduranță.

După o îndelungată absență, Peugeot va reveni în WEC, începând cu 2022. Constructorul francez a făcut anunțul în această după-amiază, prin intermediul rețelelor de socializare.

“Suntem mândri să ne anunțăm revenirea în cadrul celui mai important campionat de anduranță, WEC, cu un prototip Hybrid Power Hypercar. Rămâneți aproape, vor urma și alte surprize la începutul lui 2020.” a fost mesajul grupării franceze.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Peugeot a concurat ultima oară în WEC în 2011. Pentru 2012, francezii trebuiau să se prezinte la startul sezonului cu un nou model, dar au renunțat în ultimul moment și și-au anunțat retragerea definitivă din World Endurance Championship.

Peugeot se alătură listei deschise de McLaren, gruparea britanică anunțându-și deja intențiile pentru a se alinia la startul noii ere Hypercar care va debuta în 2020.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Autor GP24, Paul Athes
Photocredit: motor.es
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES