More

  Latest Posts

  Peugeot revine în WEC începând cu 2022

  Vizualizări: 5203

  Noul regulament tehnic al campionatului mondial de anduranță propus pentru 2020 a adus confirmarea unui alt nume legendar din sfera curselor de anduranță.

  După o îndelungată absență, Peugeot va reveni în WEC, începând cu 2022. Constructorul francez a făcut anunțul în această după-amiază, prin intermediul rețelelor de socializare.

  “Suntem mândri să ne anunțăm revenirea în cadrul celui mai important campionat de anduranță, WEC, cu un prototip Hybrid Power Hypercar. Rămâneți aproape, vor urma și alte surprize la începutul lui 2020.” a fost mesajul grupării franceze.

  Peugeot a concurat ultima oară în WEC în 2011. Pentru 2012, francezii trebuiau să se prezinte la startul sezonului cu un nou model, dar au renunțat în ultimul moment și și-au anunțat retragerea definitivă din World Endurance Championship.

  Peugeot se alătură listei deschise de McLaren, gruparea britanică anunțându-și deja intențiile pentru a se alinia la startul noii ere Hypercar care va debuta în 2020.

  Sursa: Autor GP24, Paul Athes
  Photocredit: motor.es
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Autor GP24, Paul Athes

  Latest Posts

  Don't Miss