More

  Latest Posts

  Peugeot revine în WEC începând cu 2022

  Noul regulament tehnic al campionatului mondial de anduranță propus pentru 2020 a adus confirmarea unui alt nume legendar din sfera curselor de anduranță.

  După o îndelungată absență, Peugeot va reveni în WEC, începând cu 2022. Constructorul francez a făcut anunțul în această după-amiază, prin intermediul rețelelor de socializare.

  “Suntem mândri să ne anunțăm revenirea în cadrul celui mai important campionat de anduranță, WEC, cu un prototip Hybrid Power Hypercar. Rămâneți aproape, vor urma și alte surprize la începutul lui 2020.” a fost mesajul grupării franceze.

  Peugeot a concurat ultima oară în WEC în 2011. Pentru 2012, francezii trebuiau să se prezinte la startul sezonului cu un nou model, dar au renunțat în ultimul moment și și-au anunțat retragerea definitivă din World Endurance Championship.

  Peugeot se alătură listei deschise de McLaren, gruparea britanică anunțându-și deja intențiile pentru a se alinia la startul noii ere Hypercar care va debuta în 2020.

  Sursa: Autor GP24, Paul Athes

  Photocredit: motor.es


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss