GP24 Media

LATEST POSTS

Petronas SRT Yamaha și-a prezentat piloții și motocicletele pentru 2021

Vizualizări: 18780

 

În cadrul unui eveniment online restrâns, echipa Petronas SRT Yamaha și-a prezentat piloții și motocicletele cu care vor concura la cele trei clase ale campionatului mondial de motociclism viteză în 2021.

Astfel, la clasa Moto3, echipa malaeziană va fi reprezentată în 2021 de John McPhee și Darryn Binder. La categoria mezină, Petronas Sprinta Racing va folosi motoare Honda. La categoria intermediară, Petronas Sprinta Racing va miza pe Jake Dixon și Xavi Vierge și va folosi motoarele Triumph și șasiu Kalex.

În cel de-al treilea an de existență a echipei la categoria regină, Franco Morbidelli va continua alături de echipa condusă de Razlan Razali. După plecarea lui Fabio Quartararo la echipa de uzină Yamaha, line up-ul va fi eminamente italian, o dată cu venirea în cadrul echipei a lui Valentino Rossi. La fel ca în 2019 și 2020, echipa malaeziană va continua colaborarea cu Yamaha.

În vârstă de 42 de ani, Rossi vine la Petronas SRT Yamaha după opt ani petrecuți anterior în cadrul echipei de uzină Yamaha. În trecut, italianul a mai concurat și pentru Nastro Azzuro Honda (2000-2001), Repsol Honda (2002-2003), Yamaha (2004-2010, 2013-2020) și Ducati (2011-2012).

De cealaltă parte a garajului, Franco Morbidelli este vicecampion mondial în exercițiu. Pilotul italian a debutat la clasa regină în 2018, alături de Marc VDS Racing. Ulterior, în 2019, el a făcut pasul spre Petronas SRT Yamaha, echipă alături de care va concura pentru al treilea sezon consecutiv.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa: Petronas SRT
Photocredit: Now Moto
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES