More

  Latest Posts

  Petronas SRT Yamaha și-a prezentat piloții și motocicletele pentru 2021

   

  În cadrul unui eveniment online restrâns, echipa Petronas SRT Yamaha și-a prezentat piloții și motocicletele cu care vor concura la cele trei clase ale campionatului mondial de motociclism viteză în 2021.

  Astfel, la clasa Moto3, echipa malaeziană va fi reprezentată în 2021 de John McPhee și Darryn Binder. La categoria mezină, Petronas Sprinta Racing va folosi motoare Honda. La categoria intermediară, Petronas Sprinta Racing va miza pe Jake Dixon și Xavi Vierge și va folosi motoarele Triumph și șasiu Kalex.

  În cel de-al treilea an de existență a echipei la categoria regină, Franco Morbidelli va continua alături de echipa condusă de Razlan Razali. După plecarea lui Fabio Quartararo la echipa de uzină Yamaha, line up-ul va fi eminamente italian, o dată cu venirea în cadrul echipei a lui Valentino Rossi. La fel ca în 2019 și 2020, echipa malaeziană va continua colaborarea cu Yamaha.

  În vârstă de 42 de ani, Rossi vine la Petronas SRT Yamaha după opt ani petrecuți anterior în cadrul echipei de uzină Yamaha. În trecut, italianul a mai concurat și pentru Nastro Azzuro Honda (2000-2001), Repsol Honda (2002-2003), Yamaha (2004-2010, 2013-2020) și Ducati (2011-2012).

  De cealaltă parte a garajului, Franco Morbidelli este vicecampion mondial în exercițiu. Pilotul italian a debutat la clasa regină în 2018, alături de Marc VDS Racing. Ulterior, în 2019, el a făcut pasul spre Petronas SRT Yamaha, echipă alături de care va concura pentru al treilea sezon consecutiv.

   

  Sursa: Petronas SRT

  Photocredit: Now Moto


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss