More

  Latest Posts

  Pagenaud conduce o dublă Meyer Shank în al doilea test de la Sebring

  Noul pilot Meyer Shank Racing-Honda, Simon Pagenaud, a depășit timpii pe tur în jurul Sebring International Raceway în testul final de grup înainte de deschiderea sezonului de săptămâna viitoare.

  Fostul pilot Penske, Simon Pagenaud, a parcurs cursa în 52.11 secunde pentru a-și umbri îndeaproape fostul și actualul coechipier Helio Castroneves, cu care a câștigat Rolex 24 Hours de la Daytona luna trecută. La rândul său, Castroneves a fost cu doar câteva sutimi mai rapid decât cel mai rapid din cvartetul Chip Ganassi Racing-Honda, Marcus Ericsson, în jurul versiunii de 1,7 mile a cursei.

  Rinus VeeKay de la Ed Carpenter Racing a fost cel mai rapid pilot Chevrolet pe locul patru, chiar înaintea unei alte mașini Chevy, intrarea AJ Foyt Racing a începătorului Kyle Kirkwood. Mașina Foyt nr. 14 a campionului Indy Lights a fost în fruntea orelor de dimineață, în fața coechipierilor Ganassi, Scott Dixon și Alex Palou. Dar nu a reușit să-și egaleze timpul de 52.286 de secunde după-amiaza și a alunecat pe locul cinci.

  IndyCar Sebring

  Campionul în exerciţiu, Palou, a fost pe locul șase în fața celei de-a doua mașini Carpenter a lui Conor Daly, în timp ce campionul de șase ori Dixon a fost cu doar o sutime în urmă. Callum Ilott, care a început ultimele trei curse din 2021, a fost un nou încurajator pentru Juncos Hollinger Racing-Chevy. David Malukas, care a terminat pe locul secund în campionatul Lights de anul trecut, l-a devansat cu doar 0,08 secunde pe Takuma Sato, coechipierul său la Dale Coyne Racing-Honda.

  Dublul câștigător Indy 500 se bucura de primul său test cu echipa și își evolua relația de lucru cu inginerul de curse Don Bricker. Timpul de 52.95s a lui Jimmie Johnson în mașina Ganassi #48, susținută de Carvana, a fost suficient pentru a-i oferi un P12 înaintea celorlalte două mașini Foyt ale lui Dalton Kellett (#4) și începătoarea Tatiana Calderon. Calderon a fost semnat să concureze cu mașina Foyt numărul 11 ​​pentru toate cursele rutiere și stradale din acest an.

  • Mai multe ştiri despre IndyCar găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss