Latest Posts

Pablo Nieto îl confirmă pe Bezzecchi ca pilot de MotoGP din 2022

Vizualizări: 16789

Pablo Nieto, managerul echipei SKY Racing Team VR46, a dezvăluit că vor fi Marini și Bezzecchi în MotoGP, Antonelli urmând să i se alăture lui Vietti în Moto2.

Vorbind cu reporterul motogp.com Jack Appleyard în Moto2 la Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana, managerul echipei SKY Racing Team VR46, Pablo Nieto, a confirmat că Marco Bezzecchi i se va alătura lui Luca Marini în MotoGP sezonul viitor.

Pablo a dezvăluit că Bezzecchi va fi la testul de pre-sezon din 2022 de la Jerez, care are loc pe 18 și 19 noiembrie, cu o Ducati susținută de VR46 pentru prima dată.

Nieto a confirmat, de asemenea, cine îi va lua locul lui Bezzecchi alături de Celestino Vietti în Moto2, pilotul VR46 Academy, Niccolo Antonelli (Avintia VR46 Academy).

„Acum suntem aici în acest GP, săptămâna viitoare vom avea testul pentru MotoGP și, așa cum știe toată lumea, vom face testul cu Luca Marini și Marco Bezzecchi”, a afirmat Nieto vineri dimineață la Valencia. „Da, trebuie să o facem pentru că săptămâna viitoare vom merge la Jerez și toată lumea știe, Marco va fi coechipierul lui Luca.”

Și, întrebat despre echipa Moto2, Nieto a confirmat că va fi un italian cu experiență care va urca în clasa intermediară: „Va fi Antonelli”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP

Latest Posts

Don't Miss