More

  Latest Posts

  Pablo Nieto îl confirmă pe Bezzecchi ca pilot de MotoGP din 2022

  Pablo Nieto, managerul echipei SKY Racing Team VR46, a dezvăluit că vor fi Marini și Bezzecchi în MotoGP, Antonelli urmând să i se alăture lui Vietti în Moto2.

  Vorbind cu reporterul motogp.com Jack Appleyard în Moto2 la Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana, managerul echipei SKY Racing Team VR46, Pablo Nieto, a confirmat că Marco Bezzecchi i se va alătura lui Luca Marini în MotoGP sezonul viitor.

  Pablo a dezvăluit că Bezzecchi va fi la testul de pre-sezon din 2022 de la Jerez, care are loc pe 18 și 19 noiembrie, cu o Ducati susținută de VR46 pentru prima dată.

  Nieto a confirmat, de asemenea, cine îi va lua locul lui Bezzecchi alături de Celestino Vietti în Moto2, pilotul VR46 Academy, Niccolo Antonelli (Avintia VR46 Academy).

  „Acum suntem aici în acest GP, săptămâna viitoare vom avea testul pentru MotoGP și, așa cum știe toată lumea, vom face testul cu Luca Marini și Marco Bezzecchi”, a afirmat Nieto vineri dimineață la Valencia. „Da, trebuie să o facem pentru că săptămâna viitoare vom merge la Jerez și toată lumea știe, Marco va fi coechipierul lui Luca.”

  Și, întrebat despre echipa Moto2, Nieto a confirmat că va fi un italian cu experiență care va urca în clasa intermediară: „Va fi Antonelli”.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss