More

  Latest Posts

  Optzeci și patru de echipaje au fost numite pentru intrarea de la Monte-Carlo

  Optzeci și patru de echipaje participă la o intrare de înaltă calitate pentru runda de deschidere a Campionatului Mondial de Raliuri 2021, de la Rallye Monte-Carlo, săptămâna viitoare (21-24 ianuarie).

  Organizatorul Automobile Club de Monaco a lansat lista luni. Aceasta include 10 concurenți la categoria World Rally Car, precum și plutoane puternice în clasele WRC2 și WRC3.

  Campionul en titre al producătorilor, Hyundai Motorsport, i-a înscris pe Ott Tänak, Thierry Neuville și Dani Sordo în i20-uri. Spaniolul Sordo va fi asociat cu Carlos Del Barrio pentru ultima dată, înainte ca Borja Rozada să preia rolul de co-pilot.

  Intrarea în patru mașini a Toyota îl prezintă pe campionul mondial Sébastien Ogier, pe Elfyn Evans, Kalle Rovanperä și Takamoto Katsuta în mașinile Yaris.

  M-Sport Ford i-a înscris pe Teemu Suninen și Gus Greensmith. Suninen va fi acompaniat de Mikko Markkula, care îl înlocuiește pe Jarmo Lehtinen.

  Pierre-Louis Loubet este ultimul pilot top tier, francezul urmând să fie la volanul unui i20, introdus de Hyundai 2C Compétition.

  Există opt intrări în WRC2, campionii echipelor, Toksport, lansând două evo-uri Skoda Fabia Rally2 pentru Andreas Mikkelsen și Marco Bulacia. Mikkelsen este acompaniat de Ola Fløene pe locul copilotului, în locul lui Anders Jaeger, în timp ce Bulacia se îndreaptă spre WRC3 pentru 2021.

  Suedezul Oliver Solberg debutează la Hyundai într-un NG i20, cu Adrien Fourmaux la volanul unei Fiesta Rally2 de la M-Sport Ford.

  Movisport introduce, de asemenea, două mașini, un Volkswagen Polo pentru rusul Nikolay Gryazin și o Fabia pentru Enrico Brazzoli, în timp ce Eric Camilli și Sean Johnston conduc Citroen-uri C3.

  Unsprezece înscrieri au fost primite în WRC3, în frunte cu o pereche de C3-uri, pentru francezii Nicolas Ciamin și Yohan Rossel.

  Cinci Fabia-uri sunt înscrise de Fabrizio Arengi Bentivoglio, Cedric De Cecco, Cédric Cherain, Johannes Keferböck și Miguel Diaz Aboitiz, cu C3-uri suplimentare pentru Giacomo Ogliari și Davy Vanneste.

  Fostul pilot WRC Junior, Tom Williams, și austriacul Hermann Neubauer conduc mașinile Fiesta Rally2.

  Organizatorii au făcut revizuiri suplimentare ale itinerariului, pentru a se conforma protocoalelor de stare de urgență Covid-19 din Franța. Programul, care va fi lansat în curând, cuprinde 14 etape speciale care acoperă 257,64 km.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss