More

  Latest Posts

  Ogier pune mâna pe cel de-al șaptelea titlu cu victoria de la Monza

  Sébastien Ogier a câștigat cel de-al șaptelea titlu al Campionatului Mondial de Raliuri FIA în opt sezoane, cu victoria de la ACI Rally Monza de duminică după-amiază.

  Francezul a început runda finală pe piciorul din spate, dar când liderul de serie și coechipierul Toyota Yaris, Elfyn Evans, a făcut accident sâmbătă, Ogier a profitat pentru a câștiga cursa de asfalt cu 13,9s și a obținut coroana cu diferență de opt puncte.

  Campionul Ott Tänak a terminat pe locul al doilea, cu 1,4s înaintea coechipierului Dani Sordo. Podiumul dublu a fost suficient pentru a asigura titluri succesive ale productărilor pentru Hyundai Motorsport.

  Takamoto Katsuta a câștigat live TV Wolf Power Stage, într-un Yaris pentru a aduna cinci puncte bonus. Tänak a fost al doilea care a obținut patru puncte, Evans luând trei, pe poziția a treia. Esapekka Lappi a câștigat două puncte pe locul patru într-un Ford Fiesta, iar Ogier a obținut punctul final pe locul cinci.

  standings 1

  syandings 2

  standings 3

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss