GP24 Media

LATEST POSTS

Ogier pune mâna pe cel de-al șaptelea titlu cu victoria de la Monza

Vizualizări: 14229

Sébastien Ogier a câștigat cel de-al șaptelea titlu al Campionatului Mondial de Raliuri FIA în opt sezoane, cu victoria de la ACI Rally Monza de duminică după-amiază.

Francezul a început runda finală pe piciorul din spate, dar când liderul de serie și coechipierul Toyota Yaris, Elfyn Evans, a făcut accident sâmbătă, Ogier a profitat pentru a câștiga cursa de asfalt cu 13,9s și a obținut coroana cu diferență de opt puncte.

Campionul Ott Tänak a terminat pe locul al doilea, cu 1,4s înaintea coechipierului Dani Sordo. Podiumul dublu a fost suficient pentru a asigura titluri succesive ale productărilor pentru Hyundai Motorsport.

Takamoto Katsuta a câștigat live TV Wolf Power Stage, într-un Yaris pentru a aduna cinci puncte bonus. Tänak a fost al doilea care a obținut patru puncte, Evans luând trei, pe poziția a treia. Esapekka Lappi a câștigat două puncte pe locul patru într-un Ford Fiesta, iar Ogier a obținut punctul final pe locul cinci.

Ogier pune mâna pe cel de-al șaptelea titlu cu victoria de la Monza

Ogier pune mâna pe cel de-al șaptelea titlu cu victoria de la Monza

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ogier pune mâna pe cel de-al șaptelea titlu cu victoria de la Monza

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES