More

  Latest Posts

  Ogier este precaut în ceea ce privește capcanele circuitului de la Monza

  În timp ce o mare parte a atenției se concentrează pe etapele montane de sâmbătă de la ACI Rally Monza din această săptămână (3 – 6 decembrie), pretendentul la titlul Campionatului Mondial de Raliuri FIA, Sébastien Ogier, a fost avertizat să nu ia de-a gata testele bazate pe circuit. Francezul concurează la Monza pentru prima dată și este îngrijorat de ceea ce ar putea aduce acțiunea pe pistă pe măsură ce cortina cade peste WRC în acest an.

  „Nu va fi un miting ușor”, a spus Ogier. „Este o nouă provocare, un eveniment pe care nu l-am mai făcut până acum. Am urmărit câteva videoclipuri și cred că etapele din circuit nu vor fi atât de ușoare pe cât par inițial. Există câteva secțiuni pe pietriș, chiar și pe iarbă sau noroi și cu o mașină pregătită pentru asfalt , asta nu este niciodată ușor. ”

  Vestea bună pentru Ogier vine sâmbătă, când raliul se îndreaptă spre un teren mai asemănător cu drumurile pe care a crescut și pe care a ajuns să le domine în jurul Gap la Rally Monte-Carlo. Dar, din nou, este reticent, având în vedere altitudinea mai mare, potențialul pentru vreme de iarnă și lipsa timpului petrecut în scaunul mașinii Yaris World Rally cu specificații de asfalt.

  „Etapele de sâmbătă au niște drumuri montane destul de frumoase”, a spus Ogier. „Ar putea fi, de asemenea, foarte provocatoare, în funcție de condițiile meteorologice. Nu am mai condus cu adevărat o mașină de asfalt de la Monte Carlo, așa că testarea de săptămâna trecută a fost foarte importantă pentru a obține cât mai multă experiență posibil. ”

  După o zi în Yaris înainte de eveniment, Ogier este gata să facă presiuni pentru a doua victorie a sezonului și un potențial al șaptelea titlu. “Simt că nu am nimic de pierdut, așa că nu simt nicio presiune și fac tot posibilul să fiu cât mai pregătit”, a spus Ogier, care începe evenimentul la 14 puncte distanță de coechipierul său Elfyn Evans .

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss