GP24 Media

LATEST POSTS

Ogier este precaut în ceea ce privește capcanele circuitului de la Monza

Vizualizări: 14551

În timp ce o mare parte a atenției se concentrează pe etapele montane de sâmbătă de la ACI Rally Monza din această săptămână (3 – 6 decembrie), pretendentul la titlul Campionatului Mondial de Raliuri FIA, Sébastien Ogier, a fost avertizat să nu ia de-a gata testele bazate pe circuit. Francezul concurează la Monza pentru prima dată și este îngrijorat de ceea ce ar putea aduce acțiunea pe pistă pe măsură ce cortina cade peste WRC în acest an.

„Nu va fi un miting ușor”, a spus Ogier. „Este o nouă provocare, un eveniment pe care nu l-am mai făcut până acum. Am urmărit câteva videoclipuri și cred că etapele din circuit nu vor fi atât de ușoare pe cât par inițial. Există câteva secțiuni pe pietriș, chiar și pe iarbă sau noroi și cu o mașină pregătită pentru asfalt , asta nu este niciodată ușor. ”

Vestea bună pentru Ogier vine sâmbătă, când raliul se îndreaptă spre un teren mai asemănător cu drumurile pe care a crescut și pe care a ajuns să le domine în jurul Gap la Rally Monte-Carlo. Dar, din nou, este reticent, având în vedere altitudinea mai mare, potențialul pentru vreme de iarnă și lipsa timpului petrecut în scaunul mașinii Yaris World Rally cu specificații de asfalt.

„Etapele de sâmbătă au niște drumuri montane destul de frumoase”, a spus Ogier. „Ar putea fi, de asemenea, foarte provocatoare, în funcție de condițiile meteorologice. Nu am mai condus cu adevărat o mașină de asfalt de la Monte Carlo, așa că testarea de săptămâna trecută a fost foarte importantă pentru a obține cât mai multă experiență posibil. ”

După o zi în Yaris înainte de eveniment, Ogier este gata să facă presiuni pentru a doua victorie a sezonului și un potențial al șaptelea titlu. “Simt că nu am nimic de pierdut, așa că nu simt nicio presiune și fac tot posibilul să fiu cât mai pregătit”, a spus Ogier, care începe evenimentul la 14 puncte distanță de coechipierul său Elfyn Evans .

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES