More

  Latest Posts

  O apariție puternică pentru Tim și Tim Coronel în al doilea stagiu al Raliului Dakar 2020(Video)

  NEOM – Tim și Tom Coronel au finalizat a doua etapă a Raliului Dakar 2020 fără probleme semnificative. În etapele de finalizare, duo-ul a pierdut în jur de zece minute după ce a luat o joncțiune greșită, dar, cu toate acestea, au înregistrat un rezultat puternic terminând pe locul 27, cu mai puțin de 45 de minute sub câștigător.

  A doua zi a Raliului Dakar a inclus piese rapide și multe, multe pietre. Mai mulți concurenți au trebuit să coboare din mașină pentru a schimba anvelopele. Cu toate acestea, mașina fraților Coronel s-a descurcat bine pe terenul accidentat. De asemenea, datorită navigării excelente de către Tom, frații gemeni au putut posta un rezultat puternic.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  “Sunt fericit, nu pot spune altceva”, recunoaște Tim la final. „Păcat că am pierdut încă ceva timp în partea finală, dar pentru restul, totul a mers cu adevărat frumos. Pur și simplu nu știu ce aș putea spune. Mai puține greșeli, iar apoi ajungem cu adevărat acolo. Lucrurile merg așa cum ne dorim. Echipa a făcut o treabă extraordinară. ”

  Tom a avut o stare de spirit la fel de bună după a doua etapă: „Azi a fost o altă zi frumoasă! Am arătat ce are Beast în ”magazin” în termeni de potențial. Cred că există și mai mult de atât, dar noi alergam foarte bine. Am observat că încrederea lui Tim a crescut în timpul conducerii, iar asta este frumos. Traseele chiar ne conveneau: foarte largi, rapide și cu câteva salturi. Aici ”copilul”nostru se descurcă foarte bine. ”

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Rezultatul bun al etapei duce la avantaje pentru a treia etapă: pornirea mai departe în teren înseamnă mai puțin praf. Și asta înseamnă foarte mult pentru frați, după cum explică Tom: „Am vrut să mergem mai repede în prima parte pentru că eram tot timpul în praf. Asta te împiedică să mergi în ritmul tău, pur și simplu pentru că nu poți vedea nimic. Regula numărul 1 în Raliul Dakar: când nu puteți vedea nimic, păstrați-vă distanța. Din fericire, am obținut o vedere clară destul de rapid și am putut să forțăm. Să vină etapa 3! ”

  Mâine vom trece la Etapa 3: Neom – Neom compus din 404 de kilometri speciali

  Un „tur” în jurul lui Neom. Concurenții se apropie de granița iordaniană și ajung la cea mai mare altitudine a Raliului Dakar, la 1.400 de metri. Ușor comparativ cu cotele din America de Sud, dar totuși foarte complicat și periculos. Canioanele și rocile pot fi neiertătoare.

   

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Tim & Tom Coronel


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss