Latest Posts

O apariție puternică pentru Tim și Tim Coronel în al doilea stagiu al Raliului Dakar 2020(Video)

Vizualizări: 18236

NEOM – Tim și Tom Coronel au finalizat a doua etapă a Raliului Dakar 2020 fără probleme semnificative. În etapele de finalizare, duo-ul a pierdut în jur de zece minute după ce a luat o joncțiune greșită, dar, cu toate acestea, au înregistrat un rezultat puternic terminând pe locul 27, cu mai puțin de 45 de minute sub câștigător.

A doua zi a Raliului Dakar a inclus piese rapide și multe, multe pietre. Mai mulți concurenți au trebuit să coboare din mașină pentru a schimba anvelopele. Cu toate acestea, mașina fraților Coronel s-a descurcat bine pe terenul accidentat. De asemenea, datorită navigării excelente de către Tom, frații gemeni au putut posta un rezultat puternic.

O apariție puternică pentru Tim și Tim Coronel în al doilea stagiu al Raliului Dakar 2020(Video)

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

“Sunt fericit, nu pot spune altceva”, recunoaște Tim la final. „Păcat că am pierdut încă ceva timp în partea finală, dar pentru restul, totul a mers cu adevărat frumos. Pur și simplu nu știu ce aș putea spune. Mai puține greșeli, iar apoi ajungem cu adevărat acolo. Lucrurile merg așa cum ne dorim. Echipa a făcut o treabă extraordinară. ”

Tom a avut o stare de spirit la fel de bună după a doua etapă: „Azi a fost o altă zi frumoasă! Am arătat ce are Beast în ”magazin” în termeni de potențial. Cred că există și mai mult de atât, dar noi alergam foarte bine. Am observat că încrederea lui Tim a crescut în timpul conducerii, iar asta este frumos. Traseele chiar ne conveneau: foarte largi, rapide și cu câteva salturi. Aici ”copilul”nostru se descurcă foarte bine. ”

O apariție puternică pentru Tim și Tim Coronel în al doilea stagiu al Raliului Dakar 2020(Video)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezultatul bun al etapei duce la avantaje pentru a treia etapă: pornirea mai departe în teren înseamnă mai puțin praf. Și asta înseamnă foarte mult pentru frați, după cum explică Tom: „Am vrut să mergem mai repede în prima parte pentru că eram tot timpul în praf. Asta te împiedică să mergi în ritmul tău, pur și simplu pentru că nu poți vedea nimic. Regula numărul 1 în Raliul Dakar: când nu puteți vedea nimic, păstrați-vă distanța. Din fericire, am obținut o vedere clară destul de rapid și am putut să forțăm. Să vină etapa 3! ”

Mâine vom trece la Etapa 3: Neom – Neom compus din 404 de kilometri speciali

Un „tur” în jurul lui Neom. Concurenții se apropie de granița iordaniană și ajung la cea mai mare altitudine a Raliului Dakar, la 1.400 de metri. Ușor comparativ cu cotele din America de Sud, dar totuși foarte complicat și periculos. Canioanele și rocile pot fi neiertătoare.

YouTube video

 

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Tim & Tom Coronel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss