Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Numărătoare inversă până la Monza- Ruta de raliu

  O diversitate atrăgătoare de drumuri și suprafețe la Cathedral of Speed din circuitul Monza, împreună cu un traseu mai complicat la poalele Alpilor italieni, fac o formulă entuziasmantă pentru finalul sezonului WRC la ACI Rally Monza (3 – 6 decembrie).

  Adăugarea târzie la calendar se bazează pe circuitul din Milano, unde virajele sunt clasice, precum Parabolica și Lesmo, curbele sunt abrupte pe vechea pistă ovală și străzile sunt incomode, cu pietriș și acțiune rutieră montană aproape de lacul Como. Raliul va fi cea mai compactă rundă tradițională WRC existentă vreodată, cu 241,14 km de acțiune competitivă pe un traseu de 513,90 km, ceea ce înseamnă că aproape 47% din distanță este contra cronometru.

  Toate testele de viteză ale circuitului poartă numele anvelopelor de la producătorul local Pirelli, iar evenimentul prinde viață joi după-amiază prin ridicarea cortinei cu Sottozero The Monza Legacy (4,33 km).

  Prima zi completă de vineri cuprinde cinci teste pe circuit. Două treceri de dimineață prin Scorpion (13,43 km), urmate de o trecere dublă peste Cinturato (16,22 km). Seria se încheie cu PZero Grand Prix (10,31 km) la lăsarea întunericului. Un service de 15 minute urmează după fiecare dintre cele patru etape de deschidere, cu un service obișnuit de 45 de minute la sfârșitul zilei. Distanța competitivă este de 69,61km.

  Traseul zilei de sâmbătă se îndreaptă spre nord-est pentru cea mai lungă etapă a evenimentului pe drumurile de la nord de Bergamo. Tururile de dimineață și după-amiază cuprinzând Selvino (25,06 km), Gerosa (11,09 km) și Costa Valle Imagna (22,17 km) sunt separate printr-un service la Monza. Toate cele trei etape rutiere se află la o altitudine mare, cu potențial de ceață, gheață și chiar zăpadă pentru a se adăuga provocării.

  Ne întoarcem la Monza pentru ultima zi a sezonului, duminică. PZero Grand Prix este abordat pentru a treia oară înainte de o dublă încercare la Serraglio (14,97 km). A doua rundă formează Wolf Power Stage, iar acțiunea zilei totalizează 40,25 km.

   

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss