GP24 Media

LATEST POSTS

Novalak a fost cel mai rapid în sesiunea de testare din F3

Vizualizări: 16731

Ultima zi de testări post-sezon, din Catalunia, a seriei suport Formula 3, l-a avut în prim-plan pe Clement Novalak, care s-a descurcat cel mai bine, fiind urmat de colegul său (de teste pentru Trident), Jack Doohan. Pilotul francez, născut în Anglia, a ajuns la 1:31:989 pe tur, eclipsând cu 2 zecimi, timpul lui Matteo Nannini realizat cu o zi în urma. Novalak și-a susținut astfel, sezonul bun pe care numai ce l-a încheiat cu cei de la Carlin.

Doohan a fost de asemenea, rapid, având cea mai bună performanță în sesiunea de după amiază, în timp ce Nannini, care a trecut de la Campos la ART, peste noapte, a completat top 3, situandu-se în fața pilotului Hitech GP, Igor Fraga.

Un rezultat bun pentru Trident, a fost susținut și de David Scumacher, care a avut prima sesiune de teste cu campioana en-titre, PREMA.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Printre cei mai buni debutanți, s-a numărat pilotul Jonathan Hoggard, care a condus monopostul Jenzer din acest sezon, al lui Nannini. Britanicul a ieșit pe poziția a 5a, în final.

Un steag roșu afișat târziu, pentru o greșeală făcută de Olli Caldwell, a redus timpul alocat sesiunii finale, ultimele 5 minute fiind adevărate tururi de forță, majoritatea piloților reușind să își imbunataseasca performanța. Însă nici unul nu a putut să îl întreacă pe Hoggard, care a încheiat ultima zi, în fruntea clasamentului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES