More

  Latest Posts

  Novalak a fost cel mai rapid în sesiunea de testare din F3

  Ultima zi de testări post-sezon, din Catalunia, a seriei suport Formula 3, l-a avut în prim-plan pe Clement Novalak, care s-a descurcat cel mai bine, fiind urmat de colegul său (de teste pentru Trident), Jack Doohan. Pilotul francez, născut în Anglia, a ajuns la 1:31:989 pe tur, eclipsând cu 2 zecimi, timpul lui Matteo Nannini realizat cu o zi în urma. Novalak și-a susținut astfel, sezonul bun pe care numai ce l-a încheiat cu cei de la Carlin.

  Doohan a fost de asemenea, rapid, având cea mai bună performanță în sesiunea de după amiază, în timp ce Nannini, care a trecut de la Campos la ART, peste noapte, a completat top 3, situandu-se în fața pilotului Hitech GP, Igor Fraga.

  Un rezultat bun pentru Trident, a fost susținut și de David Scumacher, care a avut prima sesiune de teste cu campioana en-titre, PREMA.

  Printre cei mai buni debutanți, s-a numărat pilotul Jonathan Hoggard, care a condus monopostul Jenzer din acest sezon, al lui Nannini. Britanicul a ieșit pe poziția a 5a, în final.

  Un steag roșu afișat târziu, pentru o greșeală făcută de Olli Caldwell, a redus timpul alocat sesiunii finale, ultimele 5 minute fiind adevărate tururi de forță, majoritatea piloților reușind să își imbunataseasca performanța. Însă nici unul nu a putut să îl întreacă pe Hoggard, care a încheiat ultima zi, în fruntea clasamentului.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss