Latest Posts

Novalak a fost cel mai rapid în sesiunea de testare din F3

Vizualizări: 18454

Ultima zi de testări post-sezon, din Catalunia, a seriei suport Formula 3, l-a avut în prim-plan pe Clement Novalak, care s-a descurcat cel mai bine, fiind urmat de colegul său (de teste pentru Trident), Jack Doohan. Pilotul francez, născut în Anglia, a ajuns la 1:31:989 pe tur, eclipsând cu 2 zecimi, timpul lui Matteo Nannini realizat cu o zi în urma. Novalak și-a susținut astfel, sezonul bun pe care numai ce l-a încheiat cu cei de la Carlin.

Doohan a fost de asemenea, rapid, având cea mai bună performanță în sesiunea de după amiază, în timp ce Nannini, care a trecut de la Campos la ART, peste noapte, a completat top 3, situandu-se în fața pilotului Hitech GP, Igor Fraga.

Un rezultat bun pentru Trident, a fost susținut și de David Scumacher, care a avut prima sesiune de teste cu campioana en-titre, PREMA.

Printre cei mai buni debutanți, s-a numărat pilotul Jonathan Hoggard, care a condus monopostul Jenzer din acest sezon, al lui Nannini. Britanicul a ieșit pe poziția a 5a, în final.

Un steag roșu afișat târziu, pentru o greșeală făcută de Olli Caldwell, a redus timpul alocat sesiunii finale, ultimele 5 minute fiind adevărate tururi de forță, majoritatea piloților reușind să își imbunataseasca performanța. Însă nici unul nu a putut să îl întreacă pe Hoggard, care a încheiat ultima zi, în fruntea clasamentului.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss