GP24 Media

LATEST POSTS

Noul campion laudă finala de la Monza

Vizualizări: 11861

Recent-încoronatul campion mondial Sébastien Ogier și-a susținut decizia de a închide Campionatul Mondial de Raliuri FIA din acest an de la ACI Rally Monza.

Evenimentul din weekendul trecut din nordul Italiei a fost un apel târziu la calendarul WRC, datorat anulării evenimentelor din cauza Coronavirus-ului și a format o rundă finală interesantă.

„Cred că trebuie să îi felicităm cu adevărat pe organizator [al ACI Rally Monza] și pe oamenii care au făcut evenimentul să se întâmple și ne-au oferit șansa de a concura, pentru că, la final, a fost un weekend foarte provocator”, a spus Ogier, al cărui victorie i-a asigurat un al șaptelea titlu mondial. Amestecul de etape pe și în jurul pistei Monza, cu o zi în munții provocatori din apropierea lacului Como, au fost elemente câștigătoare pentru Ogier.

El a adăugat: „Acest amestec de a avea spectacolul la pistă, plus aceste etape cu adevărat frumoase în munți, reprezintă o provocare bună pentru noi. Deci, de ce nu poate reveni în viitor? Ca prima dată aici, a fost bine. Sunt convins că există potențialul de a reveni și de al îmbunătăți totul și mai mult ”, a adăugat pilotul Toyota Gazoo Racing.

Copilotul Julien Ingrassia a avut sentimente similare, spunând: „Știu câți oameni lucrează acolo pentru a crea un astfel de eveniment, așa că aș vrea să le spun felicitări. Cred că totul a decurs bine, au făcut-o bine și vă pot spune că a fost foarte ciudat să intrăm în etapă într-un fel, apoi în celălalt mod în cealaltă zi.”

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES