More

  Latest Posts

  Noul campion laudă finala de la Monza

  Recent-încoronatul campion mondial Sébastien Ogier și-a susținut decizia de a închide Campionatul Mondial de Raliuri FIA din acest an de la ACI Rally Monza.

  Evenimentul din weekendul trecut din nordul Italiei a fost un apel târziu la calendarul WRC, datorat anulării evenimentelor din cauza Coronavirus-ului și a format o rundă finală interesantă.

  „Cred că trebuie să îi felicităm cu adevărat pe organizator [al ACI Rally Monza] și pe oamenii care au făcut evenimentul să se întâmple și ne-au oferit șansa de a concura, pentru că, la final, a fost un weekend foarte provocator”, a spus Ogier, al cărui victorie i-a asigurat un al șaptelea titlu mondial. Amestecul de etape pe și în jurul pistei Monza, cu o zi în munții provocatori din apropierea lacului Como, au fost elemente câștigătoare pentru Ogier.

  El a adăugat: „Acest amestec de a avea spectacolul la pistă, plus aceste etape cu adevărat frumoase în munți, reprezintă o provocare bună pentru noi. Deci, de ce nu poate reveni în viitor? Ca prima dată aici, a fost bine. Sunt convins că există potențialul de a reveni și de al îmbunătăți totul și mai mult ”, a adăugat pilotul Toyota Gazoo Racing.

  Copilotul Julien Ingrassia a avut sentimente similare, spunând: „Știu câți oameni lucrează acolo pentru a crea un astfel de eveniment, așa că aș vrea să le spun felicitări. Cred că totul a decurs bine, au făcut-o bine și vă pot spune că a fost foarte ciudat să intrăm în etapă într-un fel, apoi în celălalt mod în cealaltă zi.”

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss