Latest Posts

Neuville țintește să își depășească celelalte două performanțe de la Monza

Vizualizări: 10500

Thierry Neuville începe Raliul ACI Monza din această săptămână (3 – 6 decembrie) cu două titluri WRC încă în vizor – dar belgianul dorește, de asemenea, să își depășească celelalte două performanțe anterioare la Monza.

Neuville, care se află la 24 de puncte de liderul seriei, Elfyn Evans, a terminat pe locul al doilea la Monza Rally Show atât anul trecut, cât și în 2015 și este un fan al vederii WRC la faimoasa Cathedral of Speed din Italia pentru prima dată. El este străin de onoruri la titlu, dar, alături de colegii de echipă Ott Tänak și Dani Sordo, va căuta, de asemenea, să apere avantajul de șapte puncte al Hyundai Motorsport față de Toyota Gazoo Racing în clasamentul producătorilor.

„Am participat la Monza de câteva ori ca spectacol de raliu, care a fost cu siguranță diferit de formatul în care urmează să-l desfășurăm anul acesta în WRC.”, a declarat Neuville.„Raliul Monza este cu siguranță un eveniment special pentru acest an și este bine să fie adăugat în calendarul WRC într-o situație atât de dificilă.”

„Am avut întotdeauna o experiență plăcută acolo. Finalul acestui sezon va fi un eveniment incitant, foarte intens și aproape ca un sprint cu mici goluri între echipaje. Îi vom oferi tot ce avem ”, a adăugat el.

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss