More

  Latest Posts

  Neuville țintește să își depășească celelalte două performanțe de la Monza

  Thierry Neuville începe Raliul ACI Monza din această săptămână (3 – 6 decembrie) cu două titluri WRC încă în vizor – dar belgianul dorește, de asemenea, să își depășească celelalte două performanțe anterioare la Monza.

  Neuville, care se află la 24 de puncte de liderul seriei, Elfyn Evans, a terminat pe locul al doilea la Monza Rally Show atât anul trecut, cât și în 2015 și este un fan al vederii WRC la faimoasa Cathedral of Speed din Italia pentru prima dată. El este străin de onoruri la titlu, dar, alături de colegii de echipă Ott Tänak și Dani Sordo, va căuta, de asemenea, să apere avantajul de șapte puncte al Hyundai Motorsport față de Toyota Gazoo Racing în clasamentul producătorilor.

  „Am participat la Monza de câteva ori ca spectacol de raliu, care a fost cu siguranță diferit de formatul în care urmează să-l desfășurăm anul acesta în WRC.”, a declarat Neuville.„Raliul Monza este cu siguranță un eveniment special pentru acest an și este bine să fie adăugat în calendarul WRC într-o situație atât de dificilă.”

  „Am avut întotdeauna o experiență plăcută acolo. Finalul acestui sezon va fi un eveniment incitant, foarte intens și aproape ca un sprint cu mici goluri între echipaje. Îi vom oferi tot ce avem ”, a adăugat el.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss