More

  Latest Posts

  Neuville, cel mai rapid la încălzirea de la Monza

  Thierry Neuville a fost în mod lejer cel mai rapid în dimineața cețoasă de joi, în timpul shakedown-ului pentru ACI Rally Monza. Belgianul aduce cea mai mare experiență la această rundă finală a Campionatului Mondial de Raliuri FIA, după ce a terminat de două ori pe locul doi la proba de asfalt. El s-a folosit bine de această experiență pe drumurile Catedralei Vitezei, oprind cronometrele cu 2,1s mai repede decât coechipierul Hyundai i20, Ott Tänak. Sébastien Ogier a fost al treilea la Toyota Yaris, cu încă 0,7s în urmă.

  Zăpada căzută ieri s-a topit, dar drumurile au rămas soioase, pe măsură ce ceața plutea deasupra complexului circuitului. Temperaturile s-au învârtit în jurul înghețului. Testul a prezentat un amestec de asfalt lin de curse și drumuri tehnice de serviciu. Neuville a ieșit rapid pentru a-și stabili timpul de referință în prima dintre cele trei treceri, cu 4,5s înaintea lui Ogier.

  „Va fi un weekend interesant. Este o suprafață foarte alunecoasă pe shakedown, dar va fi și mai alunecoasă în raliu “, a recunoscut el.

  Colegii Toyota Kalle Rovanperä și Takamoto Katsuta au ajuns pe pozițiile a doua și a treia în al doilea tur, înainte ca Ogier și Tänak să se plaseze înainte în ultima rundă. Perechea Yaris s-a clasat pe locurile al patrulea și al cincilea, Gus Greensmith completând topul primilor șase.

  „Cred că veți observa că vremea este deja o mare provocare. Nu este mai ușor decât de obicei, deoarece secțiunile noroioase fac totul mai dificil ”, a explicat Ogier.

  A fost o deschidere plină de emoții pentru favoritul la titlu, Elfyn Evans. Galezul, care deține un avans de 14 puncte în lupta pentru titlu, s-a învârtit pe asfalt la 1,3 km după începerea primei sale curse, deteriorând caroseria din spate a Yaris-ului său. În cele din urmă a terminat al nouălea.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss