Latest Posts

MotoGP: două etape în Qatar

Vizualizări: 13171

Sezonul de MotoGP din 2021, va începe cu două etape în Qatar, urmate de Marele Premiu al Portugaliei, în aprilie, în urma modificărilor realizate în calendar, din cauza pandemiei. Un program provizoriu de 20 de curse, a fost lansat la finalul anului trecut, dar fanii se așteptau deja să fie întârzieri și amânări.

La începutul acestei luni, testele presezon de la Sepang au fost anulate. Acestea ar fi trebuit să aibă loc în februarie, însă în Malaezia a fost declarată stare de urgență, pe fondul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus.

Săptămâna trecută a avut loc o ședință cu echipele și oficialii MotoGP, unde s-au discutat schimbările de la începutul calendarului. Una dintre propuneri, a fost să aducă Grand Prix-ul Quatar-ului în 21 martie, pentru a nu se intersecta cu Marele Premiu al Bahrain-ului de Formula 1, din 28 martie și pentru a fi cât mai aproape de perioada inițială stabilită.

Cu toate acestea, MotoGP a anunțat că sezonul va începe conform planificărilor, în 28.03.2020 cu GP-ul Quatar-ului, urmat la o săptămână de Doha GP, tot pe Circuitul International Losail, în 4 aprilie.

Marele Premiu al Portugaliei va urma apoi pe 18 aprilie, ajungând în Europa, înainte de data stabilită inițial. Tot din cauza pandemiei, MP-ul Argentinei și US GP, au fost amânate, însă nu au o dată provizorie în program.

Sursa: MotoGP World Championship
Photocredit: MotoGP World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP World Championship

Latest Posts

Don't Miss