More

  Latest Posts

  MotoGP: două etape în Qatar

  Sezonul de MotoGP din 2021, va începe cu două etape în Qatar, urmate de Marele Premiu al Portugaliei, în aprilie, în urma modificărilor realizate în calendar, din cauza pandemiei. Un program provizoriu de 20 de curse, a fost lansat la finalul anului trecut, dar fanii se așteptau deja să fie întârzieri și amânări.

  La începutul acestei luni, testele presezon de la Sepang au fost anulate. Acestea ar fi trebuit să aibă loc în februarie, însă în Malaezia a fost declarată stare de urgență, pe fondul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus.

  Săptămâna trecută a avut loc o ședință cu echipele și oficialii MotoGP, unde s-au discutat schimbările de la începutul calendarului. Una dintre propuneri, a fost să aducă Grand Prix-ul Quatar-ului în 21 martie, pentru a nu se intersecta cu Marele Premiu al Bahrain-ului de Formula 1, din 28 martie și pentru a fi cât mai aproape de perioada inițială stabilită.

  Cu toate acestea, MotoGP a anunțat că sezonul va începe conform planificărilor, în 28.03.2020 cu GP-ul Quatar-ului, urmat la o săptămână de Doha GP, tot pe Circuitul International Losail, în 4 aprilie.

  Marele Premiu al Portugaliei va urma apoi pe 18 aprilie, ajungând în Europa, înainte de data stabilită inițial. Tot din cauza pandemiei, MP-ul Argentinei și US GP, au fost amânate, însă nu au o dată provizorie în program.

  Sursa: MotoGP World Championship

  Photocredit: MotoGP World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss