More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Pol Espargaro

  Continuăm prezentarea piloților participanți în 2021 la clasa MotoGP cu Pol Espargaro. Spaniolul a avut un 2020 foarte solid, fiind deseori cel mai bine clasat pilot al celor de la KTM.

  Chiar și cu constanța sa deja binecunoscută, Pol Espargaro a fost pus în umbră de Miguel Oliveira și Brad Binder, cei care au reuși să câștige grand prix-uri alături de KTM sezonul trecut. Fără îndoială, tocmai constanța mai sus menționată a făcut din Espargaro un pretendent serios la titlu, cu toate că în niciun moment nu a fost liderul clasamentului general.

  După prestația foarte solidă din 2020, Pol Espargaro a primit o ofertă de la Repsol Honda. Având în vedere situația dificilă prin care a trecut echipa japoneză după accidentarea lui Marc Marquez și forma modestă etalată de Alex Marquez la începutul sezonului, aducerea lui Pol Espargaro este firească.

  De altfel, încă din teste, spaniolul și-a etalat talentul de a pilota Honda la limită, fiind mai mereu o prezență constantă în topul primilor cinci clasați. Fără îndoială, Espargaro îi va pune probleme mult mai serioase lui Marc Marquez decât au făcut-o în ultimii ani Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo și Alex Marquez.

  Aparent, misiunea lui Espargaro va fi una aproape imposibilă. Momentan, nimeni nu a reușit să-l învingă pe Marc Marquez, atunci când spaniolul a fost prezent pe pistă. Mai mult, dacă vedem cazul lui Jorge Lorenzo, Honda a reprezentat sfârșitul drumului în motomondial. Dacă Pol Espargaro va reuși să treacă peste această problemă, el va fi cu siguranță unul dintre principalii protagoniști din 2021.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Box Repsol


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss