GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP 2021 – Pol Espargaro

Vizualizări: 11682

Continuăm prezentarea piloților participanți în 2021 la clasa MotoGP cu Pol Espargaro. Spaniolul a avut un 2020 foarte solid, fiind deseori cel mai bine clasat pilot al celor de la KTM.

Chiar și cu constanța sa deja binecunoscută, Pol Espargaro a fost pus în umbră de Miguel Oliveira și Brad Binder, cei care au reuși să câștige grand prix-uri alături de KTM sezonul trecut. Fără îndoială, tocmai constanța mai sus menționată a făcut din Espargaro un pretendent serios la titlu, cu toate că în niciun moment nu a fost liderul clasamentului general.

După prestația foarte solidă din 2020, Pol Espargaro a primit o ofertă de la Repsol Honda. Având în vedere situația dificilă prin care a trecut echipa japoneză după accidentarea lui Marc Marquez și forma modestă etalată de Alex Marquez la începutul sezonului, aducerea lui Pol Espargaro este firească.

De altfel, încă din teste, spaniolul și-a etalat talentul de a pilota Honda la limită, fiind mai mereu o prezență constantă în topul primilor cinci clasați. Fără îndoială, Espargaro îi va pune probleme mult mai serioase lui Marc Marquez decât au făcut-o în ultimii ani Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo și Alex Marquez.

Aparent, misiunea lui Espargaro va fi una aproape imposibilă. Momentan, nimeni nu a reușit să-l învingă pe Marc Marquez, atunci când spaniolul a fost prezent pe pistă. Mai mult, dacă vedem cazul lui Jorge Lorenzo, Honda a reprezentat sfârșitul drumului în motomondial. Dacă Pol Espargaro va reuși să treacă peste această problemă, el va fi cu siguranță unul dintre principalii protagoniști din 2021.

Sursa: GP24
Photocredit: Box Repsol
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES